Centrify en Thycotic werken samen om Delinea te creëren en de beveiliging van organisaties te versterken

Delinea Logo

Dit jaar hebben twee toonaangevende leveranciers van bevoorrechte toegangsbeheeroplossingen, PAM, besloten hun capaciteiten en inspanningen te bundelen. Beveiliging voor hybride ondernemingen is nu nog probleemlooser geworden. De nieuwe alliantie opent een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van bescherming van kritieke gegevens, evenals elektronische apparaten, codesystemen en cloudinfrastructuur. Dit vermindert het risico drastisch, zorgt voor volledige naleving en vereenvoudigt de beveiliging. Het merk elimineert de complexiteit op dit gebied en definieert de grenzen van toegang voor duizenden gebruikers over de hele wereld. Tot de klanten van het bedrijf behoren de grootste financiële instellingen en kleine bedrijven, geheime afdelingen en agentschappen van speciale en inlichtingendiensten, vooral degenen die werken met kritieke informatiegegevens en infrastructuur. Om zich snel aan te passen aan zijn professionele omgeving en gebruikers te informeren, heeft het merk zijn professionele visuele representatie ontwikkeld en zijn nieuwe identiteit aan gebruikers gepresenteerd.

Delinea Nieuw Logo

Het besluit om te fuseren is genomen op basis van een diepgaande analyse van de cybersecurity-wereld, wat leidde tot een belangrijke conclusie: verbeteringen in deze richting zijn nodig. Hierdoor werd de nodige flexibiliteit geboden, de mogelijkheid om op individuele basis unieke voorwaarden te creëren. De gehele data- en toegangsstructuur is gebaseerd op het principe van binaire schakelaars die constant in beweging zijn. De nieuwe visualisatie is precies gebaseerd op het begrip van deze functies.

Logo Delinea

Om de visuele perceptie van een vrij complex merk te vergemakkelijken, was de hele constructie van de beeldreflectie gebaseerd op de naleving van de moderne trend — de minimalistische stijl. Een systeem van eenvoudige lijnen genaamd «Sequences» werd toegepast, dat alle beslissingen van het bedrijf symboliseert en het monogram, het teken, alle typografie en digitale ruimte in één geheel verbindt. Elk van de lijnen is gemaakt in strikte volgorde van dik naar dun, waardoor symbolische beveiligingsniveaus worden gecreëerd tussen acties die beschikbaar zijn voor gebruikers en gebieden die voor hen gesloten zijn. Dergelijke afbeeldingen zorgden voor de vorming van een nieuwe en flexibele taal voor deze eenvoudige visuele vorm.

Delinea Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het effect wordt versterkt door een eenvoudig schreefloos lettertype, dat de aantrekkelijke uitvoering van de hoofdletter «D» benadrukt, die als uitgangspunt voor elke «reeks» dient. Voegt aantrekkingskracht en animatie toe aan het logo in een ruitvorm. Met zijn hulp wordt het idee om de reeks uit te breiden naar zijn grotere vorm met succes onthuld.