Cannabics Pharmaceuticals Inc. – nieuwe huisstijl en logo geïntroduceerd

  Cannabics Pharmaceuticals Logo

  Een van ’s werelds toonaangevende leiders in de ontwikkeling van geneesmiddelen voor de strijd tegen kanker is het Amerikaanse Cannabics Pharmaceuticals Inc. voerde zijn eigen rebranding uit. Het logo en de website hebben fundamentele veranderingen ondergaan, die een eenvoudigere controle hebben gekregen, een algehele aantrekkelijkheid van het visuele ontwerp, het gemak van het vinden van informatie en de presentatie ervan, en zijn modern en dynamisch geworden. Als pionier in de ontwikkeling van cannabinoïden is het medische bedrijf geaccrediteerd in Israël, waar het een vergunning heeft om klinisch en wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. Cannabics Pharmaceuticals, met hoofdkantoor in Maryland, VS, opgericht in 2004, boekt aanzienlijke vooruitgang op zijn gebied en laat positieve resultaten zien die nog niet zijn bereikt door een van de medische onderzoeksinstituten ter wereld. Het bedrijf heeft een medicijn met dezelfde naam ontwikkeld, Cannabics RCC-33, ’s werelds eerste antikankergeneesmiddel dat is ontwikkeld voor de behandeling van colorectale kanker. Het medicijn demonstreert het succesvolle gebruik ervan.

  Cannabics Pharmaceuticals Nieuw Logo

  In een poging om niet alleen haar imago naar een hoger niveau te tillen, maar ook om de meest aantrekkelijke en gunstige voorwaarden te creëren om wetenschappelijke en medische organisaties kennis te laten maken met haar prestaties, heeft Cannabics Pharmaceuticals haar strategie gewijzigd. Dit maakte ze op 30 september 2021 bekend. De nieuwe strategie is om specialisten op verschillende niveaus te informeren over de noodzaak om het bestaande platform van het bedrijf te gebruiken voor de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen die echte kandidaten kunnen worden voor de bestrijding van verschillende soorten ernstige ziekten. Inclusief kanker.

  Logo Cannabics Pharmaceuticals

  Een nieuwe visuele identiteit moet hieraan bijdragen. Het bedrijfslogo heeft beknoptheid en een gemakkelijke waarneming gekregen, wat vooral belangrijk is in moderne omstandigheden. De belangrijkste grafische figuur is het blauwgrijze DNA-element, met rechts de naam van het bedrijf. Tekst – “Cannabics”, in zwart schreefloos type Organetto Vetgedrukt door Latinotype. De eenvoud en rechtlijnigheid zorgen voor de belangrijkste vereiste – onthoudbaarheid en leesbaarheid, zelfs in het kleine formaat dat op de website wordt gebruikt. Onder dit woord is de volledige naam van de instelling, verdeeld over de lengte van de hoofdinstelling, ingeschreven in een dun zwart lettertype van kleiner formaat.

  Cannabics Pharmaceuticals Voor en Na Logo (geschiedenis)