Bright is de nieuwe creatieveling in zijn klauwen geklemd

Bright Logo

In 2021 verscheen een nieuw platform, Bright, dat in wezen een videochatservice is voor contentmakers die geld willen verdienen met hun talenten via livestreams van videosessies. Dit soort zaken komt veel voor onder jongeren.

Het onderwerp blogs, live optredens, lezingen, stand-ups en andere entertainment en educatieve online evenementen is in zekere zin viraal gegaan. En dit gaat niet over de huidige omstandigheden van de pandemie, waardoor veel mensen gedwongen worden om op afstand te werken, te ontspannen en zich te ontwikkelen via een tv-scherm of smart device.

Dergelijke videosessies worden beschikbaar gesteld vanwege hun brede bereik, eenvoudige organisatie en live publiek. Daarom zal de populariteit van het genre alleen groeien in omstandigheden van beperkte tijd en ruimte.

Bright Nieuw Logo

Bright gelanceerd in mei 2021. Het meest verbazingwekkende is de impact die de service heeft gehad op fans van de muziekindustrie. De hele truc is dat zulke doorgewinterde muziekgoeroes als Rolling Stone bijvoorbeeld op het podium begonnen te verschijnen. Onmiddellijk werd het platform «afgebroken» door een golf van trouwe fans, de stream begon zich steeds meer te vullen, wat de beoordeling van het merk beïnvloedde. Een geslaagde reclamezet, mede dankzij de uitstekende artiesten hiervoor.

Over het algemeen is Bright het vlaggenschip in de entertainmentindustrie. Met enorme en gecontroleerde technologie, intelligente positionering en gevoel voor het publiek werden ze al snel marktleiders.

Het flamboyante merk wendde zich tot een even modern en levendig creatief rebrandingbureau, Lobster Phone, gevestigd in San Francisco.

Logo Bright

Hierdoor is het werk uitstekend uitgevoerd. Wat was het logo tot nu toe? Een gele rechthoek, omgeven door een zwarte omtrek, met een normaal typografisch lettertype erin. Gedepersonaliseerd, saai, smakeloos.

Met de lichte hand van de makers van het bureau is het nieuwe kader voor het merk al klaar. Dit zijn haakjes, als klauwen, waarin een gestileerde zwarte belettering in hoofdletters is geklemd. Het is zo gecomprimeerd dat het lijkt alsof de letters niet kunnen worden uitgeademd.

Bright Voor en Na Logo (geschiedenis)

Er is ook een handelsmerkpictogram. En alles is biologisch, zwart en sappig.

Het is verbazingwekkend hoe het blijkt om een ​​eenvoudig logo te maken met een uiterst eenvoudige merknaam, zo stil en helder tegelijk … Het logo wil worden onderzocht, zelfs om deze klauwen van de beugels te voelen, ze zien er zo cool uit. Applaus wacht zeker niet alleen op platformgebruikers, maar ook op de auteurs van het nieuwe ontwerp van het Bright-platform.