Breeze — stedelijk entertainmentportaal wordt bijgewerkt

Breeze Logo
De organisatie van culturele activiteiten voor kinderen en jongeren in Leeds wordt al meer dan 20 jaar rechtstreeks gecontroleerd door de gemeenteraad. Dit gebeurt met de hulp van het bedrijf Breeze, dat al die tijd voortdurend de kwaliteit van de controle over organisaties en evenementen voor jongeren en gezinnen verbetert, waardoor veiligheid en bijzondere aantrekkelijkheid op een hoog cultureel niveau worden gegarandeerd. Om gelijke tred te houden met de tijd en om te zorgen voor constante interesse van de nieuwe jongere generatie, kondigde Breeze een radicale rebranding aan op alle gebieden, inclusief zijn eigen portaal, dat is gemaakt voor het gemak van informeren en feedback ontvangen — BreezeLeeds.org.

Breeze Nieuw Logo

Om aan de eisen van die tijd te voldoen, nodigde het bedrijf ervaren specialisten op het gebied van beeld- en huisstijlvorming, de stadsontwerpstudio KISS Branding, uit om te werken aan een nieuwe, aantrekkelijkere visualisatie. Het bureau heeft veel werk verzet om een ​​effectieve strategie te creëren, het ontwerp vorm te geven, een nieuwe stijl, website te ontwikkelen en een lidmaatschapsaanvraag te lanceren. Bovendien ging ze op briljante wijze om met de hoofdtaak — de vorming van een echt jeugdmerk van een bekende stadsorganisatie.

Logo Breeze

Het nieuwe beeld creëerde een gevoel van eenvoud van communicatie, volledigheid van inhoud en voldoening uit interacties. De originele oplossing — een zwevend logo in jeugdstijl, verfijnde typografie en een prachtig, aantrekkelijk kleurenpalet met moderne grafische afbeeldingen en illustraties maakten het mogelijk om een ​​volledig nieuwe visuele perceptie van het bedrijf te creëren, waardoor het werd gescheiden van de saaie binding tot de «volwassen problemen» opgelost door de gemeenteraad.

Breeze Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het nieuwe logo behield alleen de naam van het bedrijf. Het heeft een geheel nieuwe identiteit gekregen door vereenvoudigde afbeeldingen, creatieve presentatie van tekst, lettertype en kleurkeuzes. «Blue Degree», dat doet denken aan de puurheid en diepte van een wolkenloze zomerhemel, wordt zeer effectief benadrukt door een tekstteken «opvliegend» naar deze lucht. De witgekleurde bedrijfsnaam in Jacoby Italic is met de hand gemaakt door de ontwerpers van het bedrijf. De bocht van links naar rechts, evenals de verandering in de grootte van de letters in dezelfde richting van klein naar groot, alsof het de sprong in de hoogte herhaalt van een skateboarder, wiens afbeelding ook wordt gebruikt in reclamemodules, op posters en op de site zelf.