BlufVPN – in een nieuw jasje

  BlufVPN Logo

  BlufVPN is een service die de grenzen doorbreekt die niet door gebruikersregels worden gesteld, zodat u op uw eigen manier van inhoud kunt genieten. Met de opknapbeurt van vandaag heeft de VPN niet alleen een gedenkwaardig uiterlijk gekregen, maar ook eenvoudiger beheer. Tegelijkertijd zal het moeilijk zijn om het gemaakte originele logo niet te herkennen in een enorme selectie van verschillende applicaties. Tegenwoordig is het een van de meest populaire toepassingen vanwege de efficiëntie en het lage gewicht. Met zijn hulp kunt u uw eigen internet maken, waar alles alleen door de “ogen” van de gebruiker zelf wordt bekeken. Het platform zorgt alleen voor het maken van een tunnel voor de overdracht van de benodigde gegevens; het is bijna onmogelijk voor een derde partij om in de tunnel te komen. Naast het veranderen van de externe identiteit, wordt gratis BlufVPN gekenmerkt door het internet precies te maken wat het zou moeten zijn: gratis, onbeperkt en veilig. Alles is onder de volledige controle van de gebruiker.

  BlufVPN Nieuw Logo

  In 2021 hebben ontwikkelaars de persoonlijke bescherming en informatie, privacy en het beter verbergen van locaties verbeterd. Geen gerichte reclame meer en geen “gratis” meer voor grote bedrijven. Dit was een van de redenen voor de visuele veranderingen, de creatie van een nieuw logo, dat werd voorbereid door Tabasco Agency (Tallin, Estland). Een belangrijke taak was om identificatiegegevens absoluut anders te maken dan traditionele, om de uniciteit en originaliteit te waarborgen. Moderne identiteit speelt met de naam en zorgt tegelijkertijd voor vervanging van IP-adressen. Dit laatste wordt zeer effectief gedemonstreerd met behulp van stickers die hun identiteit veranderen in een andere, verborgen onder elke volgende sticker. Alles wordt gedaan met behulp van speelkaarten – de karakters van klaveren, tamboerijn, harten en schoppen.

  Logo BlufVPN

  Het nieuwe logo is echt verwarrend. Het komt totaal niet overeen met wat de kijker in dit segment verwacht te zien. De onverwachte oplossing in de vorm van stickers die het grafische apparaat verbergen dat bovenop de broncode lag, bleek origineel en zeer aantrekkelijk te zijn. Het toegepaste lettertype ziet er erg indrukwekkend uit, vooral de letters “u” en “n”, evenals de sticker bovenop de letter “b”.

  BlufVPN Voor en Na Logo (geschiedenis)

  De actie die BlufVPN onderneemt, lijkt erg op een kaartbluf, wat een directe metafoor is voor de spelvariant. Kaartbewegende personages met grappige gezichten en benen zien er spectaculair uit. Een ander origineel element is de sticker, die de indruk wekt dat hij de sporen van de gebruiker bedekt. Maar het doet het op een leuke, ongevaarlijke manier en geeft energie aan alle toepassingen.