Blauwe versheid loftware

  Loftware Logo

  Het grootste labelsoftwarebedrijf Loftware heeft een nieuwe look onthuld na integratie met Nicelabel, een leverancier van labeloplossingen. Het corporate merk strekt zich nu uit tot de volledige productlijn van Nicelabel.

  Nu is het één wereldwijd merk, dat, na een druk jaar voor het bedrijf, begint te herstellen, wat nu tot uiting komt in krachtige activiteit en omzetgroei.

  Loftware Nieuw Logo

  Het nieuwe merk wordt een inspiratiebron voor de verdere opkomst van Olympus op de markt. Het bedrijf positioneert zich nu als een wereldwijd, innovatief, modern bedrijf dat persoonlijkheid en diversiteit combineert.

  De herziening van de waarden van het bedrijf verbreedde de horizon van mogelijkheden, daarom verscheen er in het grafische ontwerp iets dat er eerder niet was – uniciteit.

  Logo Loftware

  Voorheen zag het Loftware-logo eruit als een vuurtorenpictogram in wit en donkerrood. De vuurtoren is genomen in een cirkel met een wit frame in bordeauxrood. De titel is geschreven in een eenvoudig formeel lettertype met veel schreven. Er was ook een handelsmerkpictogram bovenaan de laatste letter van de merknaam.

  Nu is de naam in donkerblauwe letters geschreven, het lettertype is al schreefloos, zacht genoeg. En het symbool ziet eruit als drie kubussen die zijn samengevoegd tot de letter L. Deze geometrische vormen zijn gemaakt in verschillende tinten blauw: turkoois, hemelsblauw en helder lapis lazuli. Er is ook een handelsmerkpictogram.

  Loftware Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Nu is een helder bedrijfslogo een versiering van de huisstijl van het versterkte merk, wat hoop geeft op de popularisering van het bedrijf op de wereldmarkt.