Bip kaartloos uitleensysteem demonstreert nieuwe huisstijl

  Bip Logo

  Onder de moderne fintech-categorie is een nieuw Bip-kaartloos uitleensysteem van het toonaangevende Britse bedrijf NewDay verschenen. Het bedrijf ziet het als haar belangrijkste taak om haar klanten producten te bieden die hen helpen bij het snel en gemakkelijk promoten van een lening. Tegelijkertijd wordt noodzakelijkerwijs rekening gehouden met de dringende behoeften en mogelijkheden van het geleende. De producten maken het gemakkelijk en eenvoudig om nieuwe manieren om leningen te verkrijgen en betere aanbiedingen te volgen. Ze bieden ook betrouwbare en eenvoudige tools om accountbeheer te vergemakkelijken om het efficiënte gebruik van leningen en verantwoorde toewijzing te verbeteren. Een van deze systemen is een nieuwe ontwikkeling – Bip, waarvan onlangs de vorming van een nieuwe stijl werd aangekondigd. De dienst heeft alle ervaring die het bedrijf heeft opgedaan met digitaal lenen verwerkt. Het onderscheidt zich door gebruiksgemak, kostentransparantie en volledige controle. De applicatie kan vanuit de App Store en Google Play worden geïnstalleerd in e-wallets van alle mobiele apparaten. Gebruikt voor contactloze of online betalingen en overal waar Mastercard wordt geaccepteerd.

  Bip Nieuw Logo

  De ontwikkeling van een aantrekkelijk beeld van de applicatie werd toevertrouwd aan venturethree (Londen), tegenwoordig een populair bureau in het Verenigd Koninkrijk. Allereerst heeft de titel een diepgaande studie ondergaan. Bip – aangetrokken door zijn eenvoud, beknoptheid, wat niet typisch is voor merken in deze sector. Bovendien is de klank van dit woord zo aantrekkelijk in zijn sonische uitvoeringen en geheugensteuntjes dat het eigenlijk het effect van echte tactiele tactieleheid creëert. Deze naam is ook in overeenstemming met het geluid dat gepaard gaat met de lancering van het programma, de uitvoering van acties erin. In wezen is het hele visuele merkidentiteitssysteem gecreëerd als een metafoor voor de nieuwe wereld van kredietverlening die Bip opent.

  Logo Bip

  Tijdens het werk slaagden de ontwerpers erin om dat unieke beeld te creëren dat de directe verbinding van het merk met digitale financiële technologieën zou kunnen weerspiegelen. Het gemak van onthouden en herkennen was verzekerd, wat aantoont dat er geen onnodig gedoe, verborgen kosten en de vereiste van een kaart om een ​​lening te krijgen. Het kleurenpalet speelde hierbij een belangrijke rol. Het sterke gevoel van doelgerichtheid, gecombineerd met de originele pictogrammen en gebruikersinterface, maakte de applicatie er bijzonder aantrekkelijk uit. Zo’n prestatie wordt bij gebruik van het kenmerkende Bip-geluid op tv, radio, in advertenties op een heel andere manier waargenomen dan in vergelijkbare toepassingen. De nadruk op geluidseffecten heeft de nieuwe applicatie een unieke persoonlijkheid gegeven.