Bijgewerkte Slug Club-overwinningen

Slug Club Logo

Argentinië, namelijk de noordelijke buitenwijken van Patagonië — in Río Negro staat bekend om zijn exotische gerechten. Maar het is vooral het kombucha-extract dat wordt gebrouwen door Slug Club, een merk opgericht in 2020, dat vooral populair is over de hele wereld. Het recept voor de bereiding is bedacht door Eugenia Ripari, die destijds werkte als adviseur gezonde leefstijl op het gebied van biologische producten. Ondanks het grote aantal op kombucha gebaseerde productaanbiedingen in Argentinië, was het haar gefermenteerde drank die het voortouw nam. Tegenwoordig is het merk verkrijgbaar in verschillende Patagonia-winkels in drie smaken: gember, frambozenhibiscus en vlierbloesem. Door de groeiende vraag naar het product, de wens om buiten de grenzen van zijn territoriale distributie te gaan, voerde het bedrijf een volledige rebranding uit door een nieuwe identiteit en verpakking te creëren.

Slug Club Nieuw Logo

Kombucha, vrij goed bekend in Europa, geliefd in de VS, blijft nog steeds oprechte interesse wekken in Zuid-Amerika, wat de hype verhoogt. De rebranding maakte het mogelijk om het merk te promoten in een markt met meer vraag en minder disruptieve impact. Dit werd bereikt met een flexibel aangepast woordmerk dat het dubbele vermogen heeft om er zowel benaderbaar als te cool uit te zien. Dit idee is ontwikkeld en uitgebreid door het originele kleurenpalet en typografie. In combinatie met een aantrekkelijke illustratie, die deel uitmaakte van het oorspronkelijke merk, werd de originaliteit en herkenning ervan verzekerd.

Logo Slug Club

Het resultaat van het werk was de creatie van een heerlijk en intelligent systeem, gekenmerkt door helderheid en frisheid, evenals een verkoelend effect dat altijd kan worden geproefd bij elke volgende vergadering. Doordat de huiselijkheid die kenmerkend was voor de vorige versie verloren was, wordt het nieuwe logo moderner en beter leesbaar. Dit maakt het aantrekkelijker, commercieel beschikbaar, met behoud van alle voordelen van een uitgesproken individualiteit.

Slug Club Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De logo-afbeelding is getekend in een niet-classificeerbare stijl. In de kern is het een vierkant gebogen mix van wat lijkt op klassieke inktvallen. Dit was echter een gemakkelijke manier om tellers te construeren en negatieve spaties te gebruiken. Ze creëerden effectief een contrast met de gebogen lijnen. Het ontwerp is aangenaam en leuk. Het gebruikt professioneel vier korte karakters in een tekstblok dat de letters L en U scheidt. De locatie van deze karakters wordt op dezelfde plaats aangehouden, wat de constructie van een goed ritme vormt. Maar om de aantrekkelijkheid te vergroten, hebben beide letters mobiliteit en dynamiek gekregen; ze hebben het vermogen om zowel samen als beurtelings uit te rekken en te krimpen, wat het effect van het trekken van aandacht versterkt.