Bijgewerkte Ramblers opent nieuwe manieren om van de natuur te genieten

Ramblers Logo
Ramblers, opgericht in 1935, richt al zijn liefdadigheidsactiviteiten op het wegnemen van barrières die mensen ervan weerhouden om van de natuurlijke omgeving te genieten. Haar missie is om optimale omstandigheden te creëren om in groene ruimten te wandelen, en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de talloze paden en paden die door de groene ruimten van Engeland, Schotland en Wales lopen, behouden en verbeterd worden. Het merk stelt alles in het werk om de mogelijkheid te bieden om door het milieuvriendelijke platteland te wandelen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Het bedrijf handhaaft en creëert de meest optimale omstandigheden om te wandelen, zodat u kunt genieten van de natuur en volop kunt genieten van wandelen. Het merk heeft zichzelf gevestigd als de grootste actieve wandelgemeenschap van Groot-Brittannië, met meer dan 100.000 leden en een groeiend aantal.

Ramblers Nieuw Logo
Het bedrijf besloot zijn hoofdidee, uitgedrukt in de slogan — «Open de weg», in zijn eigen identiteit weer te geven, waardoor het aantrekkelijker en gemakkelijker te begrijpen is. Met behulp van afbeeldingen werd een compositie gemaakt, een voorwaardelijke papiersnede in de vorm van de letter «R», die openheid symboliseert, de afwezigheid van obstakels voor beweging langs het door elk gekozen pad. Het heroverwegen van de filosofie en de essentie van het merk in het kader van de moderniteit vereiste een frisse kijk op het kleurenpalet, dat een vrolijke reeks tinten aardetinten kreeg. De tekstinformatie van het logo heeft ook veranderingen ondergaan wat betreft de weergavemogelijkheden. Hiervoor is een vet en afgerond lettertype gebruikt. Dit ontwerp zorgde voor een betere aantrekkingskracht voor wandelaars door met succes de tinten en vormen van natuurlijke achtergronden na te bootsen, waardoor open en actieve eigenschappen tot leven kwamen.

Logo Ramblers
De inspirerende papieren applicatie gecreëerd door het icoon creëerde een visuele perceptie van de verschillende vormen die typerend zijn voor tuin- en bospaden, een hint naar de openheid van de paden met de mogelijkheid van individuele interpretatie. Het gebruik van een moderne benadering van de selectie en weerspiegeling van bedrijfskleuren in de nieuwe identiteit zorgde ervoor dat de gehele compositie correct aansluit bij de manier waarop een persoon de omgeving waarneemt tijdens het lopen. Er is hier zoveel warmte en licht dat het moeilijk is om het gevoel van natuurlijkheid van de hele compositie te weigeren. De namen — «sunset», «graniet», «sunrise», enz., versterken ook het accent. Het vetgedrukte RuckSack-lettertype dat voor het tekstontwerp is gekozen, realiseert de openheid en activiteit van alle kenmerken die kenmerkend zijn voor Ramblers, dankzij de puurheid van de ronding van elke letter. Geselecteerde afbeeldingen spelen ook een belangrijke rol. Thematische foto’s van hoge kwaliteit benadrukken de enorme en nuttige praktische ervaring van het merk, zijn wens om alle gebieden en kenmerken van het leven van voetgangers te dekken en weer te geven — liefhebbers van wandelen op elk terrein.

Ramblers Voor en Na Logo (geschiedenis)