Bijgewerkte D2L doorbreekt stereotypen op het gebied van onderwijs

D2L Logo

Al meer dan 20 jaar brengt D2L mensen kennis en perspectieven. Miljoenen van degenen die vandaag het leerpad zijn ingeslagen, maken gebruik van de kracht van een merk dat een nieuw hoofdstuk in zijn eigen ontwikkeling heeft geopend. Door anderen te helpen de kennis op te doen die ze nodig hebben, weer op de been te komen en vertrouwen te krijgen in hun eigen toekomst, erkende D2L vandaag de noodzaak om ook samen met zijn gebruikers te groeien en zich te ontwikkelen. De achterstallige veranderingen veroorzaakt door de levengevende beweging, die inherent zijn aan het verkrijgen en vergaren van kennis, vereisten hun verplichte visuele reflectie in het nieuwe imago van het bedrijf, dat een volwaardige weerspiegeling werd van de eeuwige passie, kracht en potentieel van elk van de klanten. Tegelijkertijd leidde het gecreëerde nieuwe imago niet tot veranderingen in de belangrijkste doelen en doelstellingen, maar versterkte het alleen de toewijding van het bedrijf aan zijn hoofdmissie.

D2L Nieuw Logo

In de 20 jaar van haar bestaan ​​is de organisatie kwalitatief en kwantitatief veranderd, gegroeid en voelde het vermogen om complexere en uitgebreidere taken op te lossen. Het merk werkt in bijna elke uithoek van de planeet in alle stadia van het menselijk onderwijs en heeft een enorme voorraad kennis en kracht verzameld voor de volgende fase van zijn evolutie. Een radicaal nieuwe benadering van de vorming van de eigen visuele identiteit en de manieren van vorming werd een weerspiegeling van nieuwe oplossingen en kansen. De graphics en uitvoering van het nieuwe logo vertegenwoordigen het krachtige potentieel en de ongeëvenaarde kracht van merkleren. Tegelijkertijd worden met behulp van de nieuwe visualisatie de eenvoud en toegankelijkheid, evenals de duidelijkheid en transparantie van de gebruikte technologie, zeer nauwkeurig overgebracht. Door het cijfer «2» boven alle letters van de naam te gebruiken, werd het idee van exponentiële vooruitgang overgebracht. Het gemarkeerde beeld van de deuce en de nadruk erop maakten het element de belangrijkste factor bij de implementatie van groei en ontwikkeling.

Logo D2L

De rijke groene kleur benadrukt en benadrukt de belangrijkste informatie die in het logo wordt weerspiegeld, en symboliseert tegelijkertijd de constante groei en helderheid van het merk. Het merk is ontwikkeld als een universele variant voor toepassing in verschillende producten van het bedrijf, en verenigt een nieuwe familie bestaande uit oranje en blauwe kleuren van verschillende producten. Brightspace gebruikt het om te laten zien hoe kennis wordt overgedragen. Het proces lijkt op de verspreiding van een vlam, die, wanneer hij voedsel voor zichzelf vindt, alleen maar groeit en zijn helderheid verhoogt. D2L Wave demonstreert het rimpeleffect van kennisoverdracht van werknemers die tijdens hun loopbaan plaatsvindt in het proces van bedrijfsdetails.

D2L Voor en Na Logo (geschiedenis)