Bestrijding van Parkinson opent nieuwe bestemmingen voor Parkinsonpatiënten

Fight Parkinson's Logo

De ziekte van Parkinson is tegenwoordig een van de grote problemen die speciale aandacht vereisen. Het beïnvloedt mensen van oudere en gevorderde leeftijd en begint te «verjongen», en begint zich zelfs onder jonge mensen te manifesteren. Het is de bestrijding van deze ziekte, evenals het bieden van nieuwe kansen voor mensen die met de ziekte leven, dat de activiteit van het bedrijf — Fight Parkinson’s is gericht. De organisatie is opgericht in 1980. Ze wijdde al haar veertig jaar activiteit aan het beschermen van de belangen van patiënten en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Ze doet bijzondere inspanningen om de ziekte, die zich op jonge leeftijd manifesteert, tegen te gaan. Om zijn eigen efficiëntie in 2021 te vergroten, heeft het bedrijf een brede enquête gehouden binnen zijn gemeenschap, op zoek naar een antwoord op een belangrijke vraag: wat patiënten nodig hebben van de organisatie zelf. Het diepgaande merkonderzoek dat volgde, leidde tot de definitie van een nieuwe overkoepelende strategie, waarmee een portfolio van visuele elementen voor zijn submerken werd opgebouwd.

Fight Parkinson's Nieuw Logo

Om de benodigde merkondersteuning te bieden, is een sterke visualisatie-architectuur gecreëerd. Het begin werd gelegd met een nieuwe naam, die zich kenmerkt door eenvoud en optimisme. Er is een slogan aan toegevoegd die de huidige veranderingen en de richting van het merk weerspiegelt ten behoeve van de gemeenschap. Deze twee elementen — de naam van het bedrijf en de slogan — Together we can, evenals het nieuwe merksymbool zijn het belangrijkste onderdeel van het logo geworden. Het bord is een combinatie van verschillende abstracte combinaties van de letters «Ps» die in een cirkel zijn gerangschikt. Het wordt een symbool van een hechte gemeenschap van allen die aan deze ziekte lijden. De algehele architectuur en het ontwerp van het visuele gedeelte laat zien hoe het bedrijf iedereen effectief bij elkaar brengt, ongeacht hun individuele kenmerken, medische geschiedenis en situaties, en zo een sterke ondersteunende organisatie vormt. Tegelijkertijd wordt de diepe relatie tussen de diensten en zorg van de organisatie aangetoond. De graphics en het ontwerp van het bord creëren een visueel effect van beweging, de aanwezigheid van energie die wordt gecreëerd tijdens het realiseren van zijn mogelijkheden.

Logo Fight Parkinson's

Het kleurenpalet bestaat uit meerdere kleuren. De belangrijkste is helderblauw — een optimistische kleur die hoop symboliseert. De tweede is donkerblauw, gebruikt om het woordmerk te visualiseren, een symbool van professionaliteit en autoriteit toegevoegd aan de stem van het merk, waardoor het bedrijf in de ogen van gebruikers tot het niveau van een expert wordt verheven.

De slogan opende een geheel nieuwe richting in messaging. Het was een oproep tot actie, die het verlangen naar eenheid versterkte en de patiënten eraan herinnerde dat ze niet alleen staan ​​in hun strijd.

Fight Parkinson's Voor en Na Logo (Geschiedenis))