Beste ontwerp voor Betterment

Betterment Logo

Betterment is een groot adviesbureau dat zich bezighoudt met financieel beheer en automatisering van gelddiensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in New York en had vanaf april 2021 al $ 29 miljard aan activa onder beheer en meer dan 650 duizend klantrekeningen.

Het merk is duidelijk een belangrijke leider op de markt voor financiële investeringen en procesadvisering. Daarom moet ook de identiteit van het bedrijf op zijn best zijn om te beantwoorden aan een hoge positionering en een onberispelijke reputatie.

Betterment Nieuw Logo

Het bedrijf had ooit een eenvoudig, harmonieus logo zonder felle highlights. Een eenvoudig lettertype met verbonden letters t in de titel gaf aan dat het bedrijf niet van plan was het leven van zijn klanten ingewikkelder te maken en eenvoud en rechtlijnigheid wilde in zijn relatie met zijn doelgroep. Een icoon dat staat voor een mislukking, een onvoltooide donkere cirkel, of liever, een bijna halve cirkel met een imitatie van de weg naar het doel. De driehoek, die een opening vormt in de cirkel, toont perfect perspectief, dynamiek en groei door naar de rechterbovenhoek te streven.

Het werkt goed genoeg dat zowel het logo als het gekozen lettertype er coherent en complementair uitzien.

Logo Betterment

Maar in verband met het idee om het visuele beeld bij te werken, is er een nieuw concept van «pad» verschenen. Nu is het pad naar succes, verrijking, naar een nieuw veelbelovend en welvarend leven het pad naar de zon. De cirkel is geeloranje geworden, een zeer aangename tint. Er verscheen weer een driehoek in de opening, die een rechte weg symboliseert. Het lettertype is hetzelfde gelaten, behalve de kleur. Een rijk en diep donkerblauw roept het idee op van rationalisatie, begrip en een evenwichtige benadering van werken.

Met een nieuw logo wordt de juiste boodschap naar het publiek uitgezonden. Het kan als volgt worden uitgedrukt: als u succesvol en financieel geletterd wilt zijn, de fijne kneepjes van beleggen en verschillende geldtransacties wilt begrijpen, benader dit dan met alle aandacht, ernst en een gevoel van positief resultaat.

Betterment Voor en Na Logo (geschiedenis)

Overeenkomende kleuren, prachtig aangepast en vergroot lettertype — dit alles maakt Betterment beter op het gebied van grafisch ontwerp. Het is niet genoeg om een ​​expert te zijn in je vakgebied. Daarnaast is het belangrijk om jezelf aan het publiek te kunnen presenteren om te winnen, vertrouwen te wekken, je te verdiepen in de problemen van het publiek en hoop te geven op het oplossen van problemen met je uiterlijk. De kunst van visuele presentatie is vooral nodig voor bedrijven met een beperkt profiel die juridische diensten verlenen en zich bezighouden met economische, sociale en technologische aspecten.

Daarom moet via het logo de boodschap die het bedrijf uitdraagt ​​adequaat worden waargenomen en transparant, eenvoudig en begrijpelijk zijn voor elke klant.

In de situatie met de verandering van het Betterment-logo worden alleen positieve groei, merkontwikkeling en vooruitzichten voor uitbreiding van het publiek gezien. Het goed ontworpen ontwerp van Trollbäck + Company geeft hoop dat de volgende activiteiten van het merk succesvol en positief zullen zijn.