Beatport onthult nieuw logo en app voor IOS

Beatport Logo

Het merk werd geüpdatet door Kurppa Hosk en het ontwerp is geïnspireerd op vinylplaten.

Het Beatport-logo is niet het enige nieuwe product dat door de ontwikkelaars wordt gepresenteerd. De Link-service is nu beschikbaar als een aparte applicatie, die voorlopig alleen op IOS te downloaden is, maar binnenkort verschijnt er een versie voor Android. Het bedrijf werkt er hard aan om zijn producten te verbeteren en met behulp van de service kunnen dj’s eenvoudig hun bibliotheek met nummers en afspeellijsten beheren en verbinding maken met verschillende apparatuur.

Beatport Nieuw Logo

Beatport krijgt voor het eerst sinds 2012 een rebranding. Het bedrijf besloot de hoofdafbeelding en het lettertype te wijzigen en de merkhoofdtelefoons in het logo te laten verdwijnen. De hoofdgedachte van het logo is ontleend aan de vorm van vinylplaten, aangevuld met een stylus. Het futuristische, korte lettertype is vervangen door een vernieuwd, rustig lettertype. No Serif — een veelzijdig lettertype dat geschikt is voor het schrijven van de naam van elk muziekgenre in-app of voor advertentiecampagnes.

Het oude hoofdtelefoonlogo verscheen in 2004 tijdens de oprichting van het merk en de verandering ervan was een echte doorbraak. Beatport biedt een grote catalogus met nummers die kunnen worden gekocht, en met behulp van submerken breidt het de functionaliteit voor DJ’s uit en kunt u uw eigen afspeellijsten maken.

Logo Beatport

CEO Robb McDaniels zegt dat Beatport Link de focus van de strategie is geworden. Klanten vragen al heel lang om een ​​handige applicatie om de functionaliteit uit te breiden, wat het bedrijf deed. De service is een krachtig hulpmiddel voor Beatport geworden en zal in de toekomst waarschijnlijk een heleboel updates ontvangen.

Beatport Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)