Base is een media-contentstudio met een moderne uitstraling en stijl

Base Logo

De Base media content studio, opgericht in 2020, is de eigenaar geworden van een moderne visuele identiteit die de kenmerken en basisprincipes weerspiegelt. Ze positioneert zich als representant van de hipstertrend en neemt absoluut geen afstand van andere bewegingen. Dit merk kenmerkt zich door een originele mengelmoes van stijlen en beelden, een demonstratie van metamodernisme en postironie. Ze is geen onbekende in klassieke looks en strikte pakken met Converse of Iroquois. Gebaseerd op de kenmerken en uniciteit van het merk zelf, was de nieuwe visualisatie gebaseerd op totaal andere principes die hebben bijgedragen aan het creëren van een uniek imago dat aantrekkelijk is en een explosief demonstratiesysteem dat de gevestigde principes en traditionele methoden voor het opbouwen van een identiteit doorbreekt.

Base Nieuw Logo

Het bedrijfslogo weerspiegelt de ware betekenis van het merk, dat zijn letterlijke demonstratie geeft en de semantische lading ondersteunt die in de merknaam zelf wordt gevormd. Alle communicatie- en grafische reflectiearchitectuur is hierop gebouwd. Het logo wordt dynamisch gemaakt en verandert voortdurend van grootte. Het rekt uit en vormt een soort visuele basis die gecreëerd wordt om de gewenste waarden of vooraf ontworpen elementen op te plaatsen. Op deze manier wordt een demonstratie gegeven van de mogelijkheid van de aanwezigheid van verschillende inhoud — van absoluut krankzinnig tot het weerspiegelen van een diep idee van conformisme, dat op een enkele en gemeenschappelijke basis wordt gevormd.

Als basis van het visuele concept van het merk nam het logo de belangrijkste visuele lading op zich. Dit werd verzekerd door de dynamiek van de eerste letter B, die voor de kijker verschijnt in drie niet-standaard versies, die elkaar afwisselend veranderen. Evenals de verbinding in de tekstmodule van letters, die elk zijn gemaakt in een lettertype dat geen semantische belasting draagt. Om te voldoen aan de eisen van de moderne minimalistische stijl, is de tekst — de naam van het merk — in zwart-wit gemaakt en is elke letter van het lettertype even hoog als de rest. In het rechtergedeelte, boven het tekstteken zelf, is er een veld waarin er een constante verandering is van drie woorden — media, muziek en prod, wat de mogelijkheid biedt om gebruikers vollediger te voorzien van informatie over de belangrijkste focus van het bedrijf.

Logo Base

Om aantrekkelijkheid en memorabiliteit te garanderen, werd de identiteit gebouwd op originele dynamische oplossingen die op grote schaal werden gebruikt om logo’s met andere elementen weer te geven. Schandalige tekeningen, foto’s, gifs vormden de basis van grafische elementen, waarin, om contrast te creëren, naast dynamiek, compositorische toevoegingen werden gebruikt in een lichtroze tint die hen onderscheidde. Niet-naleving van de regels voor het construeren van afbeeldingen en verhoudingen — alles is gericht op het creëren van een unieke «hipster» -sfeer.