Bamboo-app — een nieuw perspectief op uw toekomst

Bamboo Logo

De opkomst van cryptocurrencies en andere soorten elektronisch geld leidde tot de noodzaak om handige manieren te creëren om ze te beheren. Een van die opties is de mobiele Bamboo-app voor geautomatiseerde micro-investeringen in digitale activa. Met zijn hulp, in aanwezigheid van een mobiel gadget en een bankrekening, is het handig om operaties met cryptocurrencies en edele metalen te beheren. Ontwikkeling van Bamboo Core AG uit San Diego Area, VS vanaf 1 januari 2018, werkzaam op het gebied van cryptocurrencies, financiële technologie en edele metalen, is erin geslaagd zich te vestigen als een handige en effectieve toepassing. De groei van het aantal gebruikers, de constante introductie van nieuwe features, de vereenvoudiging van de functionaliteit en de uitbreiding van het assortiment hebben geleid tot de noodzaak om de visuele identiteit van Bamboo te herzien.

Bamboo Nieuw Logo

De eigenaardigheden van vandaag en de eerste vooruitzichten voor de wijdverbreide acceptatie van elektronisch geld leidden tot de goedkeuring van een belangrijke beslissing — de noodzaak om de visuele identiteit van de Bamboo-applicatie te verbeteren. Hiervoor is een aantrekkelijker ontwerp gemaakt, dat informatie over de kenmerken, mogelijkheden en voordelen van het softwareproduct beter en efficiënter kan overbrengen.

Logo Bamboo

Het nieuwe logo behield het algemene concept van de voor velen bekende versie van de oude visualisatie. In de bijgewerkte interpretatie heeft het een extra betekenis gekregen en is het minder rigide geworden. Drie stokken, die bamboe symboliseren, kregen een rechte helling en karakteriseerden de vooruitzichten voor groei, vooruitgang in de ontwikkeling en in het verbeteren van de toepassing. Alle scherpe hoeken in de logo-elementen zijn afgerond. De gaten in het oude logo zoals de bamboe stamsegmenten zijn verwijderd. Door hun afwezigheid is de nieuwe visualisatie bijzonder handig geworden voor hoogwaardige weergave in digitaal formaat.

Bamboo Voor en Na Logo (geschiedenis)

Deze grafische oplossing maakte het ontwerp minder streng, leuker en aantrekkelijker. Geselecteerd om de naam van de applicatie weer te geven, weerspiegelt het hoofdlettertype met zachte rondingen en rondingen de vriendelijkheid van de eigenaar van het logo en de verstandige benadering van ontwikkeling op het gebied van financiën. De hele compositie, in de eenheid van zijn waarneming, creëert een opwindende en unieke uitstraling die, op de rand van provocatie, de moed van ontwikkeling, de toegankelijkheid en de noodzaak in moderne omstandigheden laat zien. De bijna kobaltblauwe kleur, evenals het originele grafische Neometric Bold-lettertype, zorgden ervoor dat het embleem gemakkelijk te onthouden was en een krachtige visuele impact op de kijker had.