Axient — wereldwijde veranderingen en rebranding Quantitech, Millennium Engineering

Axient Logo

De gerenommeerde ontwikkelaar op het gebied van ruimtevaart- en cybernetische technologieën, Quantitech heeft een statement gemaakt over de rebranding. De wijzigingen waren ook van invloed op dochterondernemingen — Millennium Engineering and Integration, Dynamic Concepts en System Engineering Group. Het nieuwe merk zal een demonstratie zijn van de succesvolle integratie van 4 bedrijven in één organisatie. De noodzaak om het imago en het logo van het bedrijf te veranderen, wordt bepaald door de huidige situatie met betrekking tot kardinale veranderingen in de organisatie en constructie van de onderneming, groeivooruitzichten, een nieuwe benadering van de snelheid van orderafhandeling, een individuele benadering en uitbreiding van de scala aan voorstellen.

Axient Nieuw Logo

Door orders te ontwikkelen voor het ministerie van Defensie, de luchtmacht en NASA, zal de bijgewerkte structuur efficiënter en sneller kunnen communiceren. Integratie, waarvan de voltooiing de opkomst van een nieuw merk symboliseert — Axient, zal unieke en gedifferentieerde kansen onthullen, zal de kwaliteit en snelheid van uitvoering van de toegewezen taken garanderen volgens de eisen van de klant. Tegenwoordig is het gecombineerde bedrijf Axient, met het hoofdkantoor in Alabama, systeemengineering en -integratie, cyberbeveiliging en AI, logistiek en analyse, analyse en evaluatie, programmabeheer en engineering.

Axient werd opgericht in 1991. Het was een klein, typisch vrouwelijk bedrijf gerund door Sheila Brown. Onlangs heeft het particuliere in New York gevestigde bedrijf Sagewind Capital erin geïnvesteerd, dat zich bezighoudt met het financieren van ondernemingen die diensten verlenen aan de overheid. Door te fuseren tot één enkel conglomeraat met QuantiTech en haar dochterondernemingen, toont Axient nu eenheid en kracht, evenals een constante toename van het aantal nieuwe ontwikkelingen, verhoogde responsiviteit en flexibiliteit bij het voltooien van taken.

Logo Axient

Meer dan 2.000 medewerkers bundelen vandaag hun kracht, kennis en ervaring om huidige taken te vervullen en nieuwe ontwikkelingen en richtingen uit te werken. Axient heeft een nieuw niveau in de markt bereikt door de productiecultuur te verbeteren, inspanningen en capaciteiten te combineren, alleen geavanceerde technologieën te gebruiken en correct prioriteiten te stellen om de huidige missie snel te vervullen. De fusie opende meer kansen voor klanten, zorgde voor flexibiliteit in reactie en snelle actie, beslissingen waren beter geïnformeerd en de resultaten waren bijzonder betrouwbaar. Dit alles komt tot uiting in de laconieke en strikte uitvoering van het logo in contrasterende kleuren met een symbool van integriteit, continuïteit en permanentie van verbetering — een gouden cirkel rond de eerste letter van de merknaam.

Axient Before and After Logo (geschiedenis)