Avocado Collective — de nieuwste technologische standaarden in zijn nieuwe interpretatie

The Avocado Collective Logo

Avocado Collective is een Australisch bedrijf in 2007, opgericht in 2007 omdat Advance Packing & Marketing Services van uiterlijk is veranderd. Het bedrijf is opgericht om moderne voorwaarden te scheppen voor het transporteren, verzamelen, veilig verwerken en verpakken van avocado’s. Door zich in deze richting te ontwikkelen, heeft het merk nieuwe normen gesteld in zijn vakgebied met de nieuwste technologie, speciaal ontworpen apparatuur. Het merk omvat meer dan 60 in West-Australië gevestigde productiefaciliteiten die verbeterde mogelijkheden en aanbiedingen voor het kernmerk bieden. Onder hen zijn de eigenaren van kleine percelen en grote volkstuinen, en degenen die zich bezighouden met dit soort bedrijven in de eerste generatie, maar vooral vertegenwoordigers met veel ervaring. Met deze rijke diversiteit aan perspectieven, verhalen en ervaringen verdiept het merk zijn eigen kennis en houdt het zijn visie op de toekomst fris.

The Avocado Collective Nieuw Logo

De nieuwe merkstrategie heeft tot doel de activiteiten buiten het nationale niveau uit te breiden. Om deze taak te volbrengen, was het noodzakelijk om een ​​volledige rebranding door te voeren, te beginnen met de naam. De nieuwe naam moest het gemakkelijk maken om de doelrichting van het merk te definiëren, gemakkelijk te begrijpen en te begrijpen zijn voor iedereen, ongeacht de locatie. Tegelijkertijd werd een interessant en aantrekkelijk merksysteem ontwikkeld, dat zich onderscheidde door frisheid en tijdloze zichtbaarheid. Om deze doelen te bereiken, werd een diepgaand herontwerp uitgevoerd — van de naam tot de visuele en tekstgidsen, waarvan de avocado het centrale element was. Het tekstblok zorgde voor een onmiddellijke herkenbaarheid die jaren mee zou gaan.

Logo The Avocado Collective

Het nieuwe imago was het belangrijkste voor de verdere ontwikkeling van het merk: effectieve informatieondersteuning waarmee u snel en nauwkeurig de professionele aansluiting kunt bepalen. Het is gemakkelijk en eenvoudig geworden om de band van het bedrijf met de productie van producten te bepalen, namelijk de verwerking en het transport van avocado’s. De nieuwe visualisatie demonstreerde effectief een belangrijk gebied: de logistiek die gepaard gaat met het transport van fruit met behulp van zeecontainers. Een belangrijk kenmerk werd zeer nauwkeurig weergegeven: de collectieve activiteit op het gebied van avocado-productie. Het gebruik van het Gooper-lettertype door Very Cool Studio, dat effectief verandert in avocado-tellers, biedt dergelijke visuele mogelijkheden van het logo. Dit maakt de visuele waarneming van lettertypeafbeeldingen nauwkeurig, bijzonder aantrekkelijk en zelfs lachend. De fun wordt vooral benadrukt door de combinatie met HK Grotesk, die een sterke merkidentiteit vormt, vooral in het verpakkingsdesign. Dit effect wordt versterkt door oranjebruine tinten die contrasteren met de groene kleur van de avocado zelf.

The Avocado Collective Voor en Na Logo (Geschiedenis)