Avenues: The World School — School Network verandert het uiterlijk en de toekomst van het onderwijs

Avenues Logo

Met zijn blik op het schoolsysteem, in een poging om er effectieve veranderingen in aan te brengen, heeft Avenues zich ten doel gesteld zijn uiterlijk aan dit streven af ​​te stemmen. Deze taak werd toegewezen aan de creatieve studio Mother Design (New York, NY), die blijk geeft van creativiteit en diepe onderdompeling in de studie van de geest en filosofie van het merk dat wordt ontwikkeld. Als een opkomend, winstgevend, wereldwijd netwerk van scholen onder een enkel merk van New York, São Paulo, Shenzhen en het nieuwe 12-graads afstandsonderwijs Avenue Online, streeft de organisatie ernaar om in een mum van tijd 20 extra scholen te openen.

Avenues Nieuw Logo

Een nieuwe identiteit is een effectieve manier om de basiswaarheid van een merk over te brengen — het vermogen om verder te gaan dan het vastgestelde kader, als het idee nuttig is, en voorwaarden te scheppen voor het verbreden van iemands horizon. Om een ​​sterke persoonlijkheid te creëren, werd bovendien besloten om af te stappen van de traditionele manieren om merken op dit gebied te visualiseren en het vooral verrassend aantrekkelijk te maken. Graphics, een logo, een nieuwe bedrijfsidentiteit droegen bij aan de heroverweging van premium onderwijs, waarbij een begrip werd geïntroduceerd van het plezier van leren, het vermogen om je voor te stellen hoe je je anders kunt voelen en gedragen in deze wereld.

Logo Avenues

Identiteit heeft de aanwezigheid aangetoond van een heldere en duidelijke positieve energie die aanwezig is in deze educatieve muren, terwijl hij tegelijkertijd zijn leiderschap in deze categorie symboliseert. Het ontwerp is een weerspiegeling geworden van eenvoud en veelzijdigheid, overgebracht door het belangrijkste zakelijke kleurenpalet, originele vormen en een groot aantal verschillende soorten gereedschappen. Vooral de Froebel-blokken hielpen hierbij. De vooruitstrevendheid van het merk en de wens om de samenwerking uit te breiden kwamen goed tot uiting. De flexibiliteit van het visualisatiesysteem maakte het voor elke campus mogelijk om zijn eigen aantrekkelijke kenmerken weer te geven in één enkel complex van Avenues-identiteit.

Avenues Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het Franklin Gothic-lettertype dat in het logo wordt gebruikt, gaf het merk een individuele visuele stem op basis van typografie. Zijn durf, maar tegelijkertijd welwillende, aantrekkelijke graphics zorgden voor constante herkenning, ongeacht het tijdsbestek, waarbij de tekst werd gekoppeld aan de communicatietechnologie van reflecterende stijl en vorm. Het benadrukt effectief alle grafische elementen, afbeeldingen, foto’s. Markeert berichten die op verschillende manieren aan kijkers worden bezorgd. De futuristische, op het eerste gezicht vereenvoudigde geometrie blijkt bij nader inzien zeer informatief te zijn. Een driehoek gevormd uit een cirkel is niet alleen een teken dat project «A» aanduidt, maar wordt ook een optie voor de vorming van een negatieve driehoekige ruimte in het systeem, die het pad symboliseert dat door de cirkel loopt, wat een gestileerde wereldbol impliceert.