Atlantic Broadband wordt Breezeline en ondergaat een volledige rebranding

Breezeline Logo

Atlantic Broadband, een Amerikaanse internet- en televisieprovider die spraakdiensten levert, heeft een volledige rebranding ondergaan, waaronder een naamsverandering. Sinds dit jaar staat het merk, gevestigd in Quincy, Massachusetts, VS, bekend als Breezeline, wat de essentie en doelstellingen van het bedrijf beter weerspiegelt. Door de jaren van zijn bestaan ​​is het merk erin geslaagd om de top tien in zijn regio te betreden. Maar de tijd is gekomen om te groeien en te evolueren, waardoor het bedrijf zijn mogelijkheden moest uitbreiden om gebruikers van buiten de staat te bereiken. Om aan de nieuwe voorwaarden te voldoen, begon het bedrijf aan een eigen transformatie. Hiervoor werd een grootschalig complex van verschillende initiatieven ingezet, wat zorgde voor een snelle uitbreiding en verwerving van nieuwe functionaliteiten. Als gevolg hiervan heeft de achtste provider van het land, Atlantic Broadband, een radicale identiteitsverandering doorgemaakt. De verandering begon met de merkovername van twee kabelsystemen in Cleveland en Columbus, Ohio.

Breezeline Nieuw Logo

Het aantal servicegebruikers dat nodig is voor verdere ontwikkeling is ontvangen. Dit omvatte zowel huishoudens als overheid en commerciële ondernemingen. Deze stap vereiste een verplichte reflectie in de visuele identiteit van het bedrijf, met behulp waarvan het mogelijk werd om de uitgebreide geografische dekking van gebruikers nauwkeuriger te beschrijven. Tegelijkertijd hielpen de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo van het bedrijf om de uitgebreide lijst met diensten en aanbiedingen tot uitdrukking te brengen, om zijn toewijding aan klantenzorg te weerspiegelen.

Logo Breezeline

De reorganisatie van het merk, de verandering van doelen en doelstellingen leidden tot een nieuw begrip van de essentie van het bedrijf, dat niet langer alleen een leverancier aan de oostkust is. De nieuwe identiteit en huisstijl onthullen de diepe betekenis van de onderneming, die vandaag veel meer breedband internettoegang biedt. De nieuwe naam markeert het begin van een nieuw tijdperk van de moderne, flexibele en gediversifieerde onderneming. Breezeline is een state-of-the-art service gebaseerd op de nieuwste ultrasnelle FTTH-technologie, een cloudgebaseerde webservice, gemakkelijke toegang tot connected services. Het vijfpuntige wiel dat in het logo wordt gebruikt, is een symbool geworden van snelle connectiviteit, beweging en gemak van interactie tussen bedrijf en gebruiker, gebruiksgemak van de diensten die door het merk worden aangeboden. De bijgewerkte versie behield het historisch gecreëerde kleurenpalet en bracht daarmee hulde aan de lange geschiedenis van de onderneming. Het kleurenpalet van cyaan en blauw toont de directe relatie van het merk met blauwe ether en vormt de vereiste visuele perceptie van de richting van het bedrijf.

Breezeline Voor en Na Logo (geschiedenis)