Andy-merklogo: een positieve fles met een vriendelijk gezicht

Andy Logo

Er was eens een voedsel- en drankbedrijf genaamd Contaynor Drink Delivery. En nu is de tijd gekomen dat dit bedrijf besloot zijn leven te veranderen en zich tot het beroemde creatieve bureau Minale Design Strategy wendde .

Zo begon een nieuwe fase in de ontwikkeling van het merk. Samen met de identiteit hield het creatieve team zich bezig met naamgeving, strategie, merkdesign en promotie.

Andy Nieuw Logo

Het bedrijf Contaynor is bekend sinds 2019. Ze is 100% digitaal. Aanvankelijk werd het merk onafhankelijk ontwikkeld, maar na verloop van tijd realiseerden ze zich hoe belangrijk de mening van experts is in reclame en visueel ontwerp.

Ik wilde een minder formele naam, een die dichter bij de potentiële koper zou staan. De basis van het creatieve concept «ligt» aan de oppervlakte — een speelse schil, grafisch omkaderd — dat is wat het merk nodig heeft.

En zo werd het personage Andy geboren. Dit is je vriendje, een vriend van de volgende tuin. Toegegeven, deze «kerel» ziet eruit als een fles die een doos flessen levert. Maar dit is een grappige held waar het publiek meteen van zal genieten. Hij is aardig, genereus, klaar om aangename indrukken te delen en emoties onder het huis te bezorgen. Hij is altijd behulpzaam, zeer praktisch en behendig, klaar om de diensten te verlenen die de klanten van het merk zo hard nodig hebben.

Logo Andy

In zekere zin is Andy het nieuwe gezicht van de melkboer. Dezelfde stereotiepe melkbezorger die voor gezinnen melk naar de veranda bracht en altijd een goede gezondheid en een goede dag wenste.

Gewoon een nieuwe generatie mensen en daarmee nieuwe creatieve tradities, nieuwe eisen en uitdagingen van de samenleving. Daarom moesten creatievelingen op zoek naar nieuwe beelden en ideeën om klanten aan te trekken.

Eigenaardigheid. Het grafische ontwerp van de merkidentiteit is dat het logo eruitziet als een inscriptie gemaakt met een stift. Het lettertype is handgeschreven, eenvoudig en duidelijk.

Andy Voor en Na Logo (geschiedenis)

Vroeger was er een doosachtig element om de container te tonen als een symbool van Contaynor Drink Delivery. Maar zo’n eenvoudig logo, dat alleen uit contourlijnen en een even vierkant lettertype bestaat, is niet langer interessant voor het publiek.

En de nieuwe identiteit ziet er cool, niet-triviaal, jeugdig uit. Trekt de aandacht zodra je het product ziet.

Honderd procent in het hart van de klant komen, draagt ​​bij aan het succes in de markt. Er is dan ook geen reden om te twijfelen aan de veelbelovende ontwikkeling van het merk met een nieuwe naam en identiteit — het bedrijf gaat zeker een positieve toekomst tegemoet.