Ambities in het ontwerp van de nieuwe valuta Worldcoin

Worldcoin Logo

Onlangs kreeg het publiek een nieuwe wereldwijde valuta aangeboden, die collectief eigendom is. Het bijzondere is dat het eerlijk wordt verdeeld over het maximaal mogelijke aantal mensen.

Het idee om Worldcoin te creëren is ontstaan ​​doordat het, naar analogie met internet, dat vol zit met verschillende verbindingen, waaronder sociale applicaties, e-mail, marktplaatsen, mogelijk is om een ​​krachtige valuta te creëren die zal groeien dankzij de groeiende aantal deelnemers. In die zin stelt cryptocurrency u in staat om eigendom en controle over netwerken over te dragen aan zijn gebruikers, en niet aan slechts één persoon.

Zoals u weet, is op basis van insidergegevens slechts 3% van de wereldbevolking betrokken bij cryptocurrency-netwerken. Volgens de redenering van de leiders van de wereld, als de cryptocurrency op grote schaal zou worden aangenomen, zou het mogelijk zijn om talrijke ineenstortingen in de wereldeconomie te voorkomen.

Worldcoin Nieuw Logo

Elke deelnemer aan het cryptocurrency-proces kan zijn valuta snel in handen van zoveel mogelijk mensen brengen, waardoor elke deelnemer aan dit proces zijn gratis aandeel kan claimen. Tegelijkertijd zijn er twee nuances: het bot-effect (het zal nodig zijn om te bevestigen dat de deelnemer een echte persoon is), het probleem om eerder een gratis aandeel te krijgen (u zult dit moeten controleren dankzij de juiste verificatiemechanismen ).

Een interessante boodschap van de initiatiefnemers van de nieuwe munteenheid: kan de deelnemer aan het proces voor zichzelf bewijzen dat hij bestaat zonder een discussie over zichzelf te beginnen?

Deze vraagstelling is niet zozeer een kwestie van het testen van uniciteit, maar meer als een filosofische existentiële vraag.

Het ontwerp van de nieuwe cryptocurrency is eenvoudig en duidelijk. Dit is een zwarte kleur, een pretentieloos langwerpig gelijkmatig lettertype, evenals een teken. We kunnen zeggen dat het pictogram eruitziet als een planeet met assen of een ster. Het logo is gemaakt met behulp van het spel van negatieve ruimte. De zwarte assen proberen de cirkel vast te houden, zonder zichtbare gekleurde omtrek.

Logo Worldcoin

Bij het bekijken van zo’n logo komen veel ideeën op. Het wijst op een soort biologisch cellulair proces en lijkt ook op een chemisch en fysiek symbool. Zelfs de astrologische betekenis is zichtbaar — een ster met verschillende uiteinden, naar binnen afgerond. Als je vanaf deze kant naar het logo kijkt, zou je kunnen denken dat de gepresenteerde valuta een nieuwe ster is die oplicht op de cryptocurrency-markt.

Het zal pas na een tijdje mogelijk zijn om over het succes en de aantrekkelijkheid van dit ontwerp te praten, omdat het nodig is om te begrijpen welke obstakels potentiële gebruikers zullen hebben op weg naar de ontwikkeling van de cryptosfeer.

Helaas voelen de meeste mensen geen stabiliteit in de huidige economische omstandigheden, en dit maakt hen op hun hoede voor hun deelname aan verschillende financiële processen die voor hen onbekend zijn. Het is mogelijk dat met de introductie van de nieuwe valuta, er meer mensen geïnteresseerd zullen zijn in gezamenlijke inkomsten in de interneteconomie.