Akasha — natuurlijk gourmetbier met een nieuw design

Akasha Logo
In slechts 6 jaar van zijn bestaan ​​heeft een nieuw biermerk van de Akasha Brewing Company uit Sydney al een leidende positie in de wereldranglijst van brouwers weten in te nemen. Een onderscheidend kenmerk van dit product is het gebruik van natuurlijke ingrediënten, voornamelijk hop. De verscheidenheid aan biersoorten zorgde voor het gebruik van verschillende soorten hop, die de oprichter van het bedrijf, Dave Padden, uit verschillende landen van de wereld kocht. Hierdoor kreeg elk nieuw type drank alleen voor hem een ​​unieke, karakteristieke smaak. Het succes kwam het jaar daarop na de release van de eerste batches. Druk bezig met het verbeteren van de kwaliteit en smaak van het product, gaf Dave het bedrijf pas in augustus 2021 een nieuwe naam.

Akasha Nieuw Logo

De samenstelling van het nieuwe handelsmerk is op het eerste gezicht gewoon fascinerend. «Bloem-cum-alziend oog» is niet alleen een origineel logo op verpakking en containerontwerp geworden. Zoals alles wat met India te maken heeft, heeft het een impact op het spirituele en mentale niveau. Sterk en gedurfd tuurt ze letterlijk in de essentie van degene die niet meer weg kon kijken en simpelweg gedwongen werd onder invloed van het alziende oog om dit verleidelijke product te nemen en er alles aan te doen om het blik snel te openen en te genieten van het unieke smaak van het mooiste product van de goddelijke bloem van hop.

Logo Akasha

Dergelijke reclame overtuigt elke bierliefhebber onmiddellijk dat de kwaliteit en smaak van de inhoud alle verwachtingen overtreft, die constant streven naar de Sydney Akasha Brewing Company. Met deze originele rebranding kon het bedrijf een echte stap voorwaarts zetten door steeds meer mensen aan te trekken die zijn «Heiligdom van Bier» willen bezoeken om te genieten van de bijna goddelijke nectar.

Akasha Voor en Na Logo (geschiedenis)

De compositie van het logo is bedachtzaam fascinerend. Een originele visuele en psychologische zet is het gebruik van het esoterische symbool van de «stralende delta», dat verwijst naar goddelijke symboliek in verschillende wereldreligies, het symbool van de vrijmetselaars vult het beeldteken met mysterie en mystiek, die altijd mensen hebben aangetrokken. Door het tot het belangrijkste element van zijn merk te maken, zorgde Akasha Brewing Company onmiddellijk voor een groei van het aantal consumenten dat door dit onderwerp werd aangetrokken. In het midden van het oog, als accent en element dat de essentie van het hele beeld verklaart, is er een gestileerde hopbloem. Op de oevers en containers onder het Alziend Oog staat de naam van het merk Akasha in kleine letters over de lengte van de piramidebasis. In beeldadvertenties op de website van het bedrijf staat de naam rechts van de piramide. De tekst is geschreven in een strak lettertype zoals Franklin Gothic EF, wat de algehele mystiek van het logo versterkt.