Akasa Air heeft een nieuwe avatar van de vlucht in zijn visualisatie

Akasa Air Logo

De jonge Indiase luchtvaartmaatschappij Akasa Air presenteerde haar vernieuwde visuele identiteit, die de essentie en de geest van het merk, haar doelen en doelstellingen volledig onthulde. Het nieuwe merkimago, waar de gebruikers zo lang naar uitkijken, gecombineerd met de toegepaste slogan — It’s Your Sky, maakte het project in essentie en inhoud begrijpelijker. De nadruk op de jeugd van het merk en de milieuvriendelijkheid van de vloot zorgde voor een vriendelijk imago van het bedrijf, dat zich bezighoudt met het creëren van de meest comfortabele omstandigheden voor passagiers, warm en betrouwbaar reizen tegen betaalbare prijzen.

Akasa Air Nieuw Logo

Deze perceptie werd vergemakkelijkt door het gebruik van het Rising A-model, waarvan het uiterlijk was geïnspireerd op het luchtelement zelf. Het element zelf verscheen als een spectaculair symbool van de overdracht van warmte van de rijzende zon, het gemak van een vogelperspectief, de betrouwbaarheid van de aangeboden diensten en de belofte om optimale omstandigheden te creëren voor alle gebruikers van de diensten van het merk, ongeacht de culturele en etnische afkomst en inkomen. Dit is een krachtige manier geworden om aan te tonen dat beloften worden nagekomen en dat het breedst mogelijke scala aan mogelijkheden wordt gebruikt om de meest comfortabele reiservaring te creëren. Het kleurenpalet speelde hierbij een grote rol. De combinatie van het warme en heldere Sunrise Orange in tegenstelling tot het zacht verkoelende effect van Passionate Purple zorgt voor de nodige psychologische impact op de kijker, waardoor het beeld ontstaat van een sterk, jong en veelbelovend bedrijf. De visuele stijl weerspiegelt de kernmissie van het merk om elke reiziger van dienst te zijn met behulp van de meest innovatieve ontwikkelingen in moderne technologie, en geeft een demonstratie van absoluut vertrouwen in de toekomst. De nieuwe identiteit toont de collectieve vluchtgeest, die gebaseerd is op één gemeenschappelijk verlangen om hun eigen dromen te verwezenlijken. De slogan van het bedrijf demonstreert het dienen van een gemeenschappelijk doel en het nakomen van de beloften dat de lucht gebruikelijk is, ongeacht overtuigingen, oorsprong. Het is een kans om uw dromen waar te maken, om uw recht op persoonlijk reizen met Akasa Air te realiseren.

Logo Akasa Air

Het nieuwe logo onderscheidt zich door zijn eenvoud en originaliteit. Zijn afbeeldingen leiden de kijker naar de vereiste perceptie van de psychologische essentie van de compositie, waardoor de kijker begrijpt dat het merk zijn beloften zeker zal nakomen. Het idee om het gebruik van luchtvaarttechnologie en ascensie soepel te combineren, aangetoond in de compositie, wordt met succes overgebracht door de grafische weergave van de volledige logo-compositie en weerspiegelt de betrouwbaarheid en bewegingsvrijheid van het merk.