Adventure wielen van het nieuwe merk Mycle

Mycle Logo

Het nieuwe merk Mycle, dat rijders voorziet van betaalbare elektrische scooters en fietsen, is onlangs gelanceerd. Lokale specialisten (ontwikkelaars, ingenieurs en andere technologen) hebben de mechanismen vereenvoudigd, en nu kan elke burger die de wind van verandering voelt en de wens heeft om zich te haasten voor avontuurlijke avonturen naar verschillende delen van de stad, zichzelf verwennen met een reis met elk gekozen vervoermiddel . Het systeem van hernieuwbare energie en snelle stroomvoorziening heeft van dit merk een lieveling gemaakt van de ecologische benadering en bewuste consumptie, daarom is het merk onder natuurliefhebbers en degenen die geld willen besparen, de leider in deze niche van entertainment.

Mycle Nieuw Logo

Het creatieve bureau B&B studio (Londen) heeft hun werk perfect gedaan, het merk is leuk om te zien op advertenties, het is leuk om na te denken over aankomende reizen en gezelligheid. Om mensen te helpen omgaan met depressies na het coronavirus of aan kracht te komen na het werken op afstand, op te frissen in de lucht in het park, hebben de makers van de merkidentiteit zachte lijnen als basis genomen. Ze kunnen transport perfect weergeven en gebruiken samen met het lettertypeontwerp, wat in feite is gedaan.

Mycle Embleem

Natuurlijk is er een merk van het merk, aangezien het merk snel werd gepromoot en een officieel ontwerp nodig was voor verdere activiteiten. Het typelogo is in dit geval de beste optie — illustratief, laconiek, begrijpelijk.

Het is meteen duidelijk dat de letters «M» en «U» samenhang, gemak, zachtheid betekenen. Deze abstracte concepten roepen gedachten op aan een aangenaam tijdverdrijf in het gezelschap van vrienden, een liefdevolle houding ten opzichte van de natuur. En het idee om «Mijn + cyclus» te koppelen, brengt de liefde van een persoon voor transport op wielen over, wat wijst op een nauwkeurige treffer op het doelwit — de harten van potentiële klanten van het merk.

Logo Mycle

Als het lettertype een andere kleur dan zwart had, lijkt het effect anders te zijn. Het logo zou als kinderachtig worden ervaren. In dit geval is er natuurlijk plaats voor onheil, maar het gaat niet verder dan is toegestaan.