ADL nam zijn eigen imago en promotie op zich

Arthur D. Little Logo

Het open adviesbureau ADL heeft de belangrijkste promotiemethoden toegepast die worden gebruikt bij het ontwikkelen van optimale oplossingen voor zijn eigen klanten. Het belangrijkste model van de acties van het merk is het creëren van interacties en nauwe samenwerking met elk van de klanten, die gebaseerd is op het creëren van de integratie van zijn eigen specialisten en experts in de klantenteams. Het resultaat is het creëren van de meest indicatieve resultaten op basis van individuele oplossingen die worden gevormd volgens de bestaande basisbehoeften van elk specifiek bedrijf. Bij het creëren van optimale oplossingen wordt gebruik gemaakt van een moderne next-generation infrastructuur, gebaseerd op het gebruik van nieuwe technologieën, digitalisering en convergentie. De stabiliteit ervan zorgt voor de nodige stabiliteit, die rechtstreeks wordt overgedragen aan de wereld van het bedrijf van de klant. Er wordt feilloos rekening gehouden met alle behoeften van de klant en er wordt een veelbelovend programma gecreëerd, rekening houdend met de mogelijke opkomst van nieuwe in de toekomst. Door zijn vele profielen past het merk effectief zowel een creatieve als een pragmatische benadering toe bij het vormgeven van een opeenvolging van acties, gericht op de mogelijkheden van morgen.

Arthur D. Little Nieuw Logo

Het merk heeft zijn visuele identiteit vernieuwd om zijn uniekheid te weerspiegelen en de voordelen ervan te laten zien. De nadruk lag vooral op de afbeeldingen van het logo, waarbij gebruik werd gemaakt van teksttypografische mogelijkheden. Het embleem van het merk wordt vertegenwoordigd door het originele grafische ontwerp van zijn naam. Door zijn standpunt over openheid te verdedigen en zijn professionele doel te benadrukken, gebruikte het merk afbeeldingen als het belangrijkste element van invloed op de kijker. Om zijn uniciteit te benadrukken, paste het platform een ​​originele beweging toe, met de nadruk op de letter «D». Gemaakt in een geheel andere grafische stijl, met behulp van een kleurenraster — van blauw tot turkoois, waardoor de letter het meest actief is in deze compositie en er een visueel accent op vormt. Dit zorgt voor een effectieve visuele scheiding van de woorden waaruit de naam van de service bestaat. Zo wordt het effect van eenheid en gelijktijdige onafhankelijkheid van elk element van de compositie bereikt, evenals de vorming van de vereiste visuele perceptie en begrip van de informatie die door het logo wordt gepresenteerd.

Logo Arthur D. Little

Het kleurenpalet speelt een bijzondere rol bij de psychologische impact op de kijker. De donkerblauwe kleur van het belangrijkste moderne schreefloze lettertype creëert de sobere sfeer die kenmerkend is voor financiële instellingen. Maar deze soberheid wordt afgezwakt met de gradiëntkleurvariatie van de letter «D», die de aanwezigheid van onbegrensde mogelijkheden aantoont bij de vorming van een merkstrategie en actiebeleid.

Arthur D. Little Voor en Na Logo (geschiedenis)