ACG rebrands om de wereld gezonder te maken

ACG Logo

Mumbai is de geboorteplaats van het merk ACG, dat in 1961 werd opgericht door de twee broers Ajit en Jasjit Singh. Het bedrijf heeft zich zo goed ontwikkeld dat het nu vertegenwoordigd is in 138 landen op zes continenten.

ACG Nieuw Logo

Het merk levert met succes aan de wereldwijde farmaceutische en nutraceutische industrie. En in het recente verleden kondigden ze transformaties aan die een nieuwe periode in het leven van het bedrijf zullen markeren. Ze hebben zelfs een korte video uitgebracht over hun missie — «To do better».

Een oriëntatie op de toekomst, een zelfverzekerde blik vooruit, het voorspellen van de ontwikkeling van geneesmiddelen en een focus op productie — dat is wat het merk kort beschrijft. De belangrijkste boodschap van het bedrijf is om de toegang van de bevolking tot hoogwaardige medicijnen te helpen verbeteren.

Logo ACG

ACG Marketing Director Alex Robertson stelt dat het verstrekken van betaalbare, hoogwaardige medicijnen en voedingssupplementen die veilig zijn voor alle regio’s van de planeet en met een minimale impact op het milieu een solide basis zullen vormen voor menselijke ontwikkeling. Door tal van samenwerkingspartners aan te trekken, kan het bedrijf de wereld verbeteren. Het klinkt volkomen onbescheiden en te pretentieus, ambitieus en zelfs tot op zekere hoogte formidabel. Maar dit is echt waar de makers en medewerkers van het bedrijf in geloven.

ACG Voor en Na Logo (geschiedenis)

Zoals eerder vermeld, zal de positionering van het bedrijf als Prometheus, met onderwijs en nieuwe producten om de gezondheid te verbeteren en te behouden, in de moderne omstandigheden van de tijden van de pandemie alleen maar versterken. Iedereen wil gezond en gelukkig zijn, dus waarom zou je jezelf dit ontzeggen?

De goede missie, goede bedoelingen en hoogwaardige service van ACG zijn verankerd in de identiteit van het bedrijf en zullen binnenkort een nog succesvollere en effectievere partner worden in het ondersteunen van de volksgezondheid.