Absoluut vertrouwen met het vernieuwde Signicat-merk

Signicat Logo
Digitale identificatie is een kenmerk van vandaag. De problemen met het waarborgen van digitale veiligheid zijn echter nog niet volledig opgelost. Signicat, tegenwoordig de toonaangevende leverancier van digitale identiteitsoplossingen in heel Europa, zet zich in om effectieve hulp te bieden in deze kwestie. De service wordt een enkelvoudig integratiepunt voor alle essentiële behoeften in de digitale wereld, waar identificatie nodig is — in alle stadia, van registratie tot veilige authenticatie, het aanbrengen van een elektronische handtekening. In zijn nieuwe visie krijgt het merk integriteit en visuele bevestiging van een rijke klantervaring, waardoor het volledig uitgerust is om nieuwe klantenmarkten te veroveren. De update laat significante verbeteringen zien.

Signicat Nieuw Logo
Als gevolg hiervan heeft het merk een meer passende identiteit aangenomen waardoor het vooral aanvoelt als het echte werk. Hij kreeg meer kracht en extern vertrouwen, werd gedurfd en begrijpelijk, een gunstige weerspiegeling van de interne cultuur en een enorme hoeveelheid energie, en omarmde met zijn capaciteiten niet alleen de prestaties van moderne technologieën, maar de persoon zelf. De gecreëerde strategie richtte het bedrijf opnieuw op de vorming van een organisatie die de problemen van mensen oplost, maar met behulp van technologie. De toegepaste graphics, gebouwd op moderne digitale technologieën, zorgden voor de creatie van een identificatie die effectief en efficiënt zal worden geïmplementeerd op analoge, digitale en post-print media.

Logo Signicat
De nieuwe visuele uitstraling is doordrongen van het kernconcept, dat is gebaseerd op de betrouwbaarheid van verbindingen. Het nieuwe merk is menselijker geworden, heeft een groot aantal gebruikerstools gekregen, is meer geïntegreerd. De afbeeldingen en het tekstblok zijn bijzonder aantrekkelijk en herkenbaar. De witte kleur van de bedrijfsnaam steekt mooi af tegen de paarse achtergrond van twee geometrische vormen — een cirkel en een vierkant. De goede keuze van het lettertype maakte het mogelijk om de algehele persoonlijkheid alleen met zijn hulp weer te geven. Alle pictogrammen die in de visualisatie worden gebruikt, zijn zeer goed uitgevoerd in overeenstemming met het algemene taalprincipe dat wordt gebruikt bij het maken van een tekstcompositie.

Signicat Voor en Na Logo (Geschiedenis)
Het kleurenpalet onderscheidt zich door de verzadiging en helderheid van de tinten van de geselecteerde kleuren. Tegelijkertijd was de vorming van illustraties gebaseerd op het gebruik van geometrische vormen van het logo. De belangrijkste prestatie van het nieuwe beeld was zijn veelzijdigheid. Ongeacht wie de gebruiker zal zijn — de ontwikkelaar of CEO van de stem van het merk zal dezelfde principes en regels volgen. Hij demonstreert — bereidheid om de nodige hulp te bieden, vriendelijkheid, welverdiend vertrouwen, de aanwezigheid van kracht en moed bij zijn beslissingen.