Zip is het nieuwe gezicht van het populaire merk

Zip (fintech) Logo

De vaste klanten van deze heldere en interessante service staan ​​altijd klaar om het Australische merk Zip te prijzen. Het is een platform dat klanten sinds 2013 online winkelen aanbiedt. Het lijkt niets nieuws, veel bedrijven bieden hun service aan.

Hoe het ook is! Zip is anders omdat het je de mogelijkheid geeft om binnen 6 weken maar liefst vier keer zonder rente aankopen te doen in winkels! Dit is gunstig voor zowel de service als de klanten, omdat het duidelijk is dat het bedrijf om zijn doelgroep geeft en zijn pijnen goed kent.

Zip Nieuw Logo

De geografie van het merk omvatte zowel de geboorteplaats, Australië, als Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, en na een jaar van krachtige activiteit begon het merk aanwezig te zijn in 12 landen, met een personeelsbestand van 1000 mensen en een netwerk van in totaal 51 duizend. De service van het bedrijf bereikt bijna 7,5 miljoen klanten, wat spreekt van wereldwijde erkenning en een goed krediet van vertrouwen van gebruikers.

Het is tijd voor Zip om uit te breiden en zich te vestigen als een groot bedrijf. En, zoals we uit de ervaring van andere merken zien, hoe groter het concern, de firma, het bureau, hoe eenvoudiger en beknopter hun identiteit eruitziet. Het vorige logo bestond uit een grafisch element en een korte inscriptie in het lettertype. De tinten van de afgebeelde man (of zo lijkt het?) Bestond uit warme en koude tinten — oranje, rood, die, wanneer gekruist met donkergroen, donkerblauw werd. Opschrift gelijk met het symbool in kleine letters «zip». Stijlvol, nieuw, jeugdig.

Logo Zip

Maar met de groei van de doelgroep, de mogelijkheden van technologische vooruitgang en nieuwe tradities in design, begon het logo er formeler uit te zien. Toch lieten ze een vleugje creativiteit achter. Ten eerste was het puntige geometrische lettertype naar links gekanteld, zodat de inscriptie enigszins afgeschuind is. Er is een vierkant van lila schaduw, waarboven de zwarte cirkel de letter «i» is, waarboven ze een punt plaatsen. Het visuele imago van het bedrijf is voortaan minder grillig en parmantig, maar dynamisch, sterk en, zou je kunnen zeggen, krachtig.

Het blijkt dat de ontwerpers van de Koto-studio snelheid, versnelling van het tempo bedoelden met afgeschuinde letters. En het paarse vierkant is de actieknop. Deze geometrische vorm verbergt het vooruitzicht van het kopen van een miljoen modeartikelen, een ruimte om te winkelen en inspiratie.

Zip Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het rebranding-logo is een teken van Zip’s toewijding en toewijding aan succes. Dit feit wordt bevestigd door de aankoop van Quadpay met de daaropvolgende hernoeming van zijn bedrijf in Zip.