Zensar — rebranding bevestigt leiderschap

Zensar Logo

Het Indiase bedrijf Zensar Technologies kondigde op 29 juli 21 de voltooiing van de rebranding aan. De behoefte hieraan is ontstaan ​​als gevolg van fundamentele wijzigingen in de strategie van de onderneming en aanvullende investeringen. Dankzij de ontvangen financiering en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en diensten is het mogelijk geworden om de snelheid te verhogen om kant-en-klare revolutionaire ideeën en producten op de markt te brengen. Samen met de opgebouwde ervaring en welverdiende wereldfaam zorgde dit alles voor een echte doorbraak in de ontwikkeling van het bedrijf, wat een nieuwe benadering van de vorming van het imago, het creëren van een bijgewerkt logo-ontwerp en huisstijl vereiste.

Logo Zensar

De nieuwe visualisatie van het merk weerspiegelt zeer succesvol de moderne technische en technologische strategie, toont de succesvolle oriëntatie op de implementatie van innovatieve ideeën en de wens om volledig te voldoen aan de behoeften en taken van elke klant. De nieuwste voorstellen op het gebied van digitale producten en diensten, de daaropvolgende ontwikkeling, technische oplossingen die het gedrag en de verbetering van elk type bedrijf helpen versnellen, de winstgevendheid verhogen en tegelijkertijd de kosten optimaliseren met behulp van door het bedrijf ontwikkelde producten en analytische mogelijkheden — dit is slechts geen volledige lijst van wat vandaag de dag door Zensar Technologies wordt geleverd.

Zensar Nieuw Logo

In navolging van de huidige trends streeft het bedrijf niet alleen naar snelle vooruitgang, maar neemt het ook een leidende positie in op zijn productiegebied. Ze streeft ernaar alle voorwaarden te scheppen voor voorspelbare, duurzame en winstgevende groei, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor elk van haar klanten. Dankzij de ontwikkeling van krachtige en flexibele software in een effectieve combinatie met hoogwaardige analyse van de verwerkte gegevens, evenals het gebruik van de mogelijkheden van ruime en veilige cloudplatforms, zal elke klant van het bedrijf in staat zijn om de vereiste versnelling om succesvol en doelbewust vooruit te gaan naar nieuwe richtingen. Tegelijkertijd stelt het bedrijf alles in het werk om de meest getalenteerde specialisten van over de hele wereld voor zijn team aan te trekken, door hen bijzonder voordelige aanbiedingen te doen, de beste omstandigheden te creëren om te werken en hun creatieve ideeën te implementeren.

Zensar Before and After Logo (geschiedenis)

Reflectie van al deze kenmerken en innovatieve veranderingen in de vernieuwde strategie van het bedrijf vond zijn plaats in elk element van de nieuwe huisstijl van het beroemde Indiase merk. De tijd zal leren in hoeverre het team van Zensar Technologies is geslaagd. Maar nu al kan men aanzienlijke successen zien, die spreken over de juistheid van het gekozen pad en de weerspiegeling ervan in de eigen reclame.