Yubo weet en weet te verrassen

Yubo Logo

Yubo is een populaire sociale netwerksite voor gebruikers tussen de 12 en 25 jaar. De belangrijkste voordelen zijn de mogelijkheid om streams te lanceren, bovendien kunnen een tiental mensen dit tegelijkertijd doen via het platform. Het publiek wordt niet beperkt door het aantal, hoeveel mensen de stream niet hebben bekeken, de kwaliteit van de opname of communicatie op dit moment gaat niet verloren. Daarom is deze service erg populair bij jongeren vanwege de toegankelijkheid en technische mogelijkheden voor creativiteit.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de dienst geen functie heeft om de uitzending leuk te vinden, omdat de makers geen mentale problemen willen veroorzaken bij jongeren die, bij het nastreven van cijfers, hun creatieve identiteit verliezen op andere platforms. Trouwens, er kunnen 50 verschillende voornaamwoorden worden gekozen als bijnaam, afhankelijk van je favoriete geslacht, en dit alles is ook in verschillende talen. Tijdens de pandemie werd heel duidelijk dat de doelgroep Generatie Z is, die elke dag over de hele wereld groeit.

Yubo Nieuw Logo

De logo-update was tijdig en zeer belangrijk. De applicatie heeft de kleur bijgewerkt, waardoor deze meer parmantig warm geel is, en de grafische elementen zijn zachter, meer «ritmisch», als in een dynamische dans. Het woord «Yubo» gebruikt de opening in de letters B en O niet meer als glimlachsymbool. De zwarte omtrek is genivelleerd, afgeslankt, alle letters zijn even groot zonder accent op de hoofdletter. Het toont gelijkheid, persoonlijke vrijheid, positiviteit en inspiratie. Samengevoegd «bo» alsof hij de gebruiker met verbaasde ogen aankijkt en wacht op zijn release in de lucht.

Het eerder genoemde smile-pictogram is nu een apart pictogram. Een felgeel afgerond vierkant met een zwarte halfronde vulling en een witte tong flirt met de applicatiebezoeker.

Logo Yubo

Er is ook een mascotte toegevoegd — ronde «Bo», die in iedereen geïnteresseerd is en alles van iedereen weet. Dit is een symbool van een draaiend hoofd dat niet om interessante dingen heen kan. Ook komt de blauwe lucht in veel publicaties voor — dit geeft een indruk van netheid, openheid en grote hoop.

Pangram Pangram’s Right Grotesk font wordt gebruikt voor grafische ondersteuning. Hij is speels en visueel aantrekkelijk. Met dank aan bureau Koto, dat een warm en soulvol concept heeft ontwikkeld voor de rebranding van het jongerenplatform.

Yubo Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)