YesVideo wordt in de nabije toekomst Capture

Capture Logo

De oudste service YesVideo, die gebruikers van foto’s en video’s al twee decennia in verrukking brengt, heeft in totaal meer dan 10 miljoen gezinnen gediend. Het bedrijf werd beroemd om zijn snelle start in een tijdperk waarin de filmindustrie zich net aan het ontwikkelen was tot de huidige schaal, kwaliteitsfilms zeldzaam waren en het merk een goede nieuwe service bood, waar zowel de jongere als de oudere generaties blij mee waren.

In 1999 verzamelde een gewoon Amerikaans gezin zich vrolijk rond het grote scherm en genoot van blockbusters met Jean-Claude van Damme, Jackie Chan, drama’s Tom Cruise en Nicole Kidman. Televisie heeft waarschijnlijk zoveel interesse en universele liefde gekregen als internet en sociale netwerken nu. Het was betaalbaar, maar niet iedereen kon kwaliteit vinden.

Capture New Logo

Maar de Amerikanen wilden nog meer zichzelf terugzien in video en foto’s. Er is een enorme vraag naar filmcamera’s en camera’s. Mensen begonnen de momenten van ontmoetingen, verschillende evenementen, de magie van willekeurige video’s en foto’s te waarderen. De hobby van filmen en kijken naar memorabele momenten werd een massakoorts.

Dus ooit heeft YesVideo een samenwerking tot stand gebracht met retailers Costco, Sam’s Club, Walmart, CVS, Bartell Drugs. Toen kwam het tijdperk van digitalisering en met de internettoegang werden de online diensten YesVideo.com en LegacyRepublic.com geïntroduceerd. De resourcebasis bevindt zich in Norcross, Georgia, en het hoofdkantoor bevindt zich in Santa Clara.
Er werd besloten om twee merken samen te voegen — YesVideo en Capture, en nu valt het grootste deel van de business op de schouders van Capture.

Capture Emblem

Het ontwerp is dit keer ontwikkeld door de creatieve agenten van Kilter uit Los Angeles. Ze kozen ervoor om de interesse, het bereik en het alomvattende entertainment van het merk Capture onder de aandacht te brengen. Het is als een soort technische dienst waarmee u prettige herinneringen kunt delen met dierbaren, gegevens kunt opslaan. De emotionele impact die een favoriete foto of video op mensen reproduceert, moet worden overgebracht door het nieuwe logo.

Yesvideo werd eerder afgebeeld met drie cirkels van verschillende grootte: de grootste is een groene tint aqua, een lila kleinere cirkel en een heel klein beige. En de inscriptie was gemaakt zonder hoofdletters met een aantrekkelijk en puntig lettertype, op sommige plaatsen afgerond. En dit alles heeft dezelfde groenachtige tint als de binnenste cirkel.

Capture Before and After Logo (history)

Tegenwoordig is het Capture-logo helderder — een heldere frisse graskleur, het lettertype lijkt op gebroken glasfragmenten en aan het begin van de naam staat een grote C, zoals een zoomlens. Technologisch, helder en interessant. Een dergelijk logo is volledig verbonden met de branche van het merk, waardoor het logo lang behouden blijft.