Wizards’ Bradley Beal onthult persoonlijk logo

Bradley Beal Logo

Drievoudig All-Star Bradley Beal — De aanvallende bewaker van Wizards heeft een langetermijnovereenkomst gesloten met schoenen- en sportkledinglabel Jordan Brand. De overeenkomst draagt ​​bij aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe lijnen bij de creatie van dit type product, waaronder streetwear. Het was voor de uitvoering van het contract dat de steratleet zijn oude droom realiseerde — hij bracht een logo uit en presenteerde het aan zijn fans en amateurs. De deal werd eind 2020 ondertekend, wat bijdraagt ​​aan de geweldige cohort van een exclusieve groep individuen om het gezicht te worden van een van de toonaangevende sportkledingmerken. De overeenkomst was een voortzetting van de vorige en omvatte de toezegging van het merk om het Wizards-team te sponsoren via het speciaal ontworpen «Bradley Beal Elite»-programma van AAU.

Bradley Beal Nieuw Logo

Het maken van uw eigen logo’s door beroemdheden en niet zo, vooral op het gebied van sport, is tegenwoordig erg populair geworden. Er wordt zelfs al enige rivaliteit waargenomen, wat ook leidt tot een toename van de vereisten voor artiesten, waaronder, naast het observeren van de overeenstemming van het bord met de wensen van de toekomstige eigenaar, maar ook het zorgen voor uniciteit met een bijzondere aantrekkelijkheid. Het Bradley Beal-embleem is ontworpen om zijn familiebanden te weerspiegelen en te passen bij de speelstijl van de atleet. De badge is een gestileerd schild, gemarkeerd met een zwarte omtrek, die ook de visuele definitie vormt van de letter «B» — de hoofdletter die de voor- en achternaam van de speler vormt. De afbeeldingen maken het mogelijk om 2 letters te definiëren — de grote buitenkant verbindt het logo met de familie van de atleet en brengt hulde aan de ouders. De kleinere, gemaakt in de binnenruimte van het schild, is de correspondentie met de naam van de eigenaar zelf. De zwarte bliksem in het midden van de compositie symboliseert de reputatie van de atleet, die op de vloer van de zaal de stille moordenaar wordt genoemd.

Logo Bradley Beal

Als je goed naar het bord kijkt, zie je dat de twee buitenste lagen het nummer 3 vormen, het nummer van Bradley tot 2012, het jaar van zijn toetreding tot de NBA. Het logo, gecreëerd op een «geen onderbreking» manier, symboliseert een enkele en ononderbroken stroom, die, net als de vloeiende overgangen van ontwerpuitvoering, de originele stijl van het spel van de atleet beschrijft. Als gevolg hiervan is het logo een echte weerspiegeling geworden van wie de eigenaar is en wil worden, en deze informatie effectief en duidelijk aan iedereen presenteert — fans, klanten, alleen kijkers.