Winkelcentrum Heartland heeft een nieuwe visualisatie gekregen

Heartland Town Centre Logo

Canada is de eigenaar van een van de grootste openluchtwinkelcentra ter wereld — Heartland Town Centre. Het is gevestigd in Mississauga, Ontario, en heeft meer dan 180 verschillende winkels en speciaalzaken. Het centrum beslaat ongeveer 200.000 m2. De eigenaar Orlando Corporation besloot dit jaar de visuele identiteit van zijn merk te actualiseren. Het doel van de nieuwe visualisatie was om een ​​van de meest iconische delen van de stad nieuw leven in te blazen, dit zou bijdragen aan de uitbreiding en ontwikkeling van de gemeenschap, haar groei stimuleren, kansen creëren voor uitbreiding van het aantal huurders, meer comfort en gemak voor bezoekers .

Heartland Town Centre Nieuw Logo

De nieuw ontwikkelde merkidentiteit, het typografische systeem, het moderne kleurenpalet en de originele grafische taal zijn allemaal bedacht om te werken met een verscheidenheid aan verkooppunten en toepassingen. Als eerbetoon aan zijn succesvolle verleden heeft het merk de naam behouden en weerspiegelt het alle belangrijke waarden in het grafische ontwerp. Het woordmerk werd het belangrijkste element van het logo, geplaatst in een rechte ronde, vetgedrukte schreefloze tekst. De uitvoering ervan inspireert de kijker met vertrouwen in elke transactie die hier wordt uitgevoerd en creëert een gevoel van volledige veiligheid en transparantie bij de koper. De naam combineert grafisch met een symbolisch pictogram, een abstracte vorm gebaseerd op de structuur van de kleine letter «h».

Logo Heartland Town Centre

Qua architectuur lijkt het bord op het ontwerp van etalages, met architectonische motieven die typisch zijn voor Heartland. De wijk staat bekend om het open concept en de verscheidenheid aan outdoor outlets en bouwt haar unieke beeldtaal rond deze twee elementen. De thuisbasis van zowel grote bedrijven, flagshipstores als kleine bedrijven en gloednieuwe winkels, heeft het merk een nieuwe boodschap voor het gebied verworven, waardoor een breed publiek wordt geïnspireerd om het te bezoeken en te gebruiken. Met zijn hulp werd een unieke ruimte gecreëerd met een vriendelijke sfeer voor alle bezoekers en klanten. Hij drukte zijn filosofische concept uit in een korte, ruime slogan: It’s all here, een boodschap voor de hele regio. Hiermee zet het merk Heartland in de verf als bestemming bij uitstek.

Heartland Town Centre Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het nieuwe kleurenpalet brengt de inherente schittering en energie van het merk terug met een originele combinatie van een doordacht spectrum van meerdere kleuren. De ontwikkelaars wisten de aandacht van nieuwe bezoekers te trekken en oude bezoekers niet te verliezen met behulp van een flexibel systeem van gedurfde kleurenschema’s en expressieve, gedenkwaardige composities. Het palet is uitbreidbaar, wat met voordeel wordt gebruikt om een ​​uniciteit te creëren voor elk van de bestaande aanbiedingen, wat een gevoel van eenheid en gemeenschappelijke aanwezigheid van het hoofdmerk geeft.