Winkel voor fitnessaccessoires — HappyWOD met een nieuwe identiteit

HappyWOD Logo

De fitnesswinkel bevestigt zijn missie — de wens om lichaamsbeweging een dagelijks onderdeel van elke persoon te maken — met zijn uiterlijke vormgeving. In de overtuiging dat de Happy Workout of the Day-beweging de sleutel is tot een lang leven, doet ze er alles aan om mensen te helpen elke dag aandacht te besteden aan hun gezondheid. Dankzij de suggesties van het merk wordt het mogelijk om een ​​betere versie van jezelf te worden — gezonder en gelukkiger, op een leuke en nuttige manier, ondanks de mogelijke moeilijkheden. Dit wordt mogelijk gemaakt door doordachte motivatie en training, die professioneel wordt gecommuniceerd door de huisstijl en visuele identiteit gecreëerd door het creatieve team van Studio Mondos.

HappyWOD Nieuw Logo

Studio Mondos begon het logo, de stijl en de strategie van het merk te ontwikkelen en stelde zichzelf de vraag — hoe zouden ze een gesprek beginnen met degenen die voor hun gezondheid willen zorgen, maar niet weten hoe ze dat moeten doen. Men heeft het idee gekregen dat het in de eerste plaats nodig is om zo’n persoon te motiveren en te ondersteunen in dit streven. De geest en het doel van visualisatie moesten deze taak vervullen. De specialisten van de studio konden dit op een glasheldere, begrijpelijke, aantrekkelijke en interessante manier presenteren in het ontwerp van het logo en op andere gebieden bij het ontwikkelen van opties voor merkpromotie.

Logo HappyWOD

Aanvankelijk werd een gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken visuele taal gecreëerd die vooral aantrekkelijk werd voor deze gemeenschap, en de filosofie van HappyWOD uitdrukte, niet alleen als een handelsmerk, maar als een beweging. De technologie en principes die werden gebruikt bij de vorming van de visualisatie van musea en galerijen — die plaatsen waar de tekst een grotere informatieve inhoud droeg in een laconieke voorstelling, waardoor het aantrekkelijk en prettig leesbaar werd — werden als uitgangspunt genomen. Dit werd mogelijk gemaakt door het gebruik van levendige kleurencombinaties en een rastertekstsjabloon. De advertentie was gebaseerd op de analyse van hoe fitnessenthousiastelingen hun prestaties volgen, hun doelen vormen en deze bereiken. Het hielp om uitdrukkingen, tekst en visuele vormen vorm te geven die zorgden voor het creëren van persoonlijkheid en een sfeer van inclusie in de gemeenschap van gezonde en leuke mensen.

HappyWOD Symbool

Het logo gebruikt de merknaam in een kleine, gemakkelijk leesbare en goedkeurende zwarte Rifton Caps by Letter Omega Typefoundry-lettertype. Het wordt voorafgegaan door een origineel symbool ontwikkeld door de ontwerpers van de studio, dat de wens symboliseert om acties uit te voeren die gezondheid, kracht van lichaam en geest verzekeren. Het icoon lijkt op een gestileerde man, uitgevoerd tot aan de taille, zijn handen opgeheven bij het uitvoeren van lichaamsbeweging. De kop van het bord in de vorm van een wiskundig teken «groter dan», naar boven gericht — versterkt de perceptie van deze factoren onder auspiciën van het merk HappyWOD.