Wereldwijde gezondheid door Anytime Fitness

Anytime Fitness Logo

In 2002 richtte Woodbury, MN het eerste Amerikaanse 24/7 wellnessbedrijf op. De franchise had 4.700 locaties op alle continenten. Een van de kenmerken van de dienstverlening van de franchise is de mogelijkheid voor haar leden om een ​​van haar fitnesszalen in de VS te bezoeken. Een dergelijke service bevrijdt iedereen die zijn gezondheid bewaakt van de noodzaak om constant op het tijdstip te zijn dat nodig is voor training in een specifieke sportschool. Als gevolg hiervan krijgen gebruikers vrijheid van activiteit. Alle sportscholen verspreid over de VS zijn uitgerust met de nodige trainingsapparatuur en apparatuur. Als trainingen worden onderscheiden door individuele programma’s, de aanwezigheid van speciale simulators, kunt u met het nieuwe Real AF-marketingplatform snel de locatie van de dichtstbijzijnde optimale optie bepalen.

Anytime Fitness Nieuw Logo

De applicatie was de update die een belangrijke regel bevestigde — succes is voor iedereen individueel. Het wordt niet alleen bereikt met een individuele benadering, maar heeft ook een individuele reflectie. Dit programma, gebaseerd op zowel persoonlijkheid als multi-channel merkervaring, doet er alles aan om de cursist de basis van hun succes te laten vinden — zelfvertrouwen, veerkracht, ambitie en balans in elk element van training op hun eigen voorwaarden. Om dit doel te bereiken, omvat het nieuwe programma het gewicht van het Anytime Fitness-aanbod, evenals het creëren van een modern interieur op elk punt van de club, in de context van goed gedefinieerde trainingsruimten. De nieuwe strategie voorziet in de toepassing van de opgebouwde interactieve ervaring, zodat elk nieuw lid zich snel aan het trainingsprogramma kan aanpassen. Een bijzondere rol hierin wordt gespeeld door het gemoderniseerde logo, dat wordt geaccentueerd door het monogram «AF». Het logo was gebaseerd op het tijdloze effect van de drie «noordelijke sterren», die in wezen zorgden voor de eliminatie van de menselijke factor, en tegelijkertijd de basiswaarheden bevatten — de behoeften van deelnemers, coaches, die de individualiteit van het merk zelf benadrukken en zijn cultuur, evenals het opgebouwde professionele kapitaal. De laatste wordt gemarkeerd met een paarse tint van het kleurenpalet.

Logo Anytime Fitness

De logowijzigingen waren minimaal. De belangrijkste taak was om grote aanpassingen te doen met behoud van het algemene concept van de compositie. Het logo is vereenvoudigd en licht gemoderniseerd, waardoor het minder afhankelijk is van eventuele toekomstige wijzigingen. Tegelijkertijd is de bijgewerkte grafische interpretatie een harmonieuze aanvulling op het gemaakte monogram geworden. Als gevolg hiervan heeft de visualisatie van het merk duidelijkheid en eenvoud gekregen van verwerking van digitale en gedrukte ontwerpen op verschillende materialen en oppervlakken.

Anytime Fitness Voor en Na Logo (geschiedenis)