Weo-technologie — gepresenteerd in zijn bijgewerkte interpretatie

Weo Logo

Het merk is opgericht als onderdeel van het onderzoek van het Zwitserse centrum voor elektronica en microtechnologie op het gebied van chemicaliënvrije waterbehandeling. Al 40 jaar zijn er veel wetenschappelijke experimenten en tests uitgevoerd die hebben bewezen dat de biotechnologie van Weo de mensheid niet alleen het zuiverste product biedt om de dorst te lessen, maar ook de structuur van water op moleculair niveau radicaal verandert. Door dit product te consumeren, versterkt een persoon zijn immuunsysteem en kan hij het verouderingsproces op cellulair niveau effectief bestrijden. Een belangrijk kenmerk van de ontwikkeling was het gebruik van een herbruikbare container waarin het product wordt gegoten, waardoor de negatieve impact op het milieu wordt verminderd.

Weo Nieuw Logo

De waterfles is voorzien van een ingebouwd airconditioningsysteem en kan worden aangesloten op de Weo electronic app, waarmee je een zuiveringssysteem activeert dat zelfs kraanwater voorziet van de unieke eigenschappen van Weo water. Deze technologie heeft haar belangrijkste doelen en kenmerken weerspiegeld in een eigen visuele identiteit, die een originele merknaam en een modern display heeft gekregen.

Logo Weo

Visualisatie slaagde erin een belangrijk kenmerk van het merk weer te geven: het behoort tot veelbelovende wetenschappelijke prestaties. Dit wordt mogelijk gemaakt door het ontwikkelde originele teken, dat de structuur van het molecuul herhaalt, evenals aanvullende grafische elementen in de vorm van figuren die lijken op microscoopglazen en verschillende vormen van organische oorsprong. Het gebruik van hoge stijl bij de vorming van het beeld versterkte alleen het effect van merkperceptie als een serieuze wetenschappelijke prestatie. Tegelijkertijd werd de manier van berichtenuitwisseling gekozen in de vorm van een conversatie, waarvoor geen speciale vaardigheden of middelen nodig zijn om het uit te drukken. De technische taal is afgezwakt tot het punt dat het begrijpelijk is voor de gemiddelde gebruiker, en de demonstratie van wetenschappelijke vooruitgang die communiceert met applicaties is gemaakt met afbeeldingen die voor iedereen begrijpelijk zijn.

Weo Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De tekstmodule van het logo is gemaakt met accentelementen, zoals het «w»-monogram, dat een ongelooflijke aantrekkingskracht heeft vanwege zijn ietwat vreemdheid — de aanwezigheid van veel rondingen. Tegelijkertijd kan het effectief dienen als een teken voor zowel het onderzoekscentrum zelf als voor het product dat erdoor wordt gecreëerd. Het woordblok zelf, gemaakt in Pangram Pangram’s Cirka-lettertype, dat ook in toepassingen wordt gebruikt, ondanks zijn functies, is best mooi, gemakkelijk te lezen en gemakkelijk te onthouden. Het zorgt voor herkenning en identiteit voor het hele merk.