Voordelen van PetChoy Rebranding Huisdieren

  PetChoy Logo

  Vietnam’s PetChoy, gelegen in Ho Chi Minh-stad, biedt vers, gezond en heerlijk voedsel voor huisdieren. De jonge eigenaren van het bedrijf zien het als een belangrijke taak voor hun organisatie om voor dieren voorwaarden te scheppen die niet anders zijn dan het dienen van hun eigenaren. In de loop van 5 jaar hebben ze hun recepten geperfectioneerd en hebben ze veel gespecialiseerde formules bestudeerd van ’s werelds toonaangevende dierenartsen, die de basis zijn geworden van het voer van het merk, dat alleen hoogwaardige verse ingrediënten gebruikt, zonder conserveermiddelen en schadelijke additieven. Ze besteden niet alleen serieuze aandacht aan de kwaliteit en gezondheid van het voer. Het merk stelt zich tot taak het organiseren van trainingen voor honden- en kattenbezitters, gemeenschappen van dierenliefhebbers, de juiste benadering van de voedselkeuze en het gebruik ervan. Tegelijkertijd breidt PetChoy hun kennis en vermogen uit om voor huisdieren te zorgen om ze gezond te houden.

  PetChoy Nieuw Logo

  In de zomer voerde het merk, met de hulp van een studio van het in Ho Chi Minh City gevestigde M-N Associates, zijn eerste volledige rebranding uit, waarbij alles aan bod kwam, van visuele identiteit, logo en stijl tot buitenreclame, verpakkingen en digitale systemen. M – N Associates zorgt voor een complete transformatie van het aanbod van alle lokale voerproducenten om hun producten boven het internationale niveau te brengen. De studio begon de stijl te ontwikkelen en was gebaseerd op een puur typografisch ontwerp, met TT Trailers van TypeType als het logo-lettertype. Zijn eigenaardigheid is dat zijn karakteristieke inktvallen lijken op vrolijke en vrolijke kwispelende staarten en uitstekende oren.

  Logo PetChoy

  Het belangrijkste doel was om de combinatie van “keuze en vreugde” visueel weer te geven van huisdieren die hun favoriete PetChoy-voer tijdig ontvangen. Het nieuwe logo in zijn gecondenseerde grafische vorm bevat, in tegenstelling tot het vorige, veel informatie. De opvallende graphics van het lettertype creëren een visuele vibratie die elke letter tot leven brengt en wekt de illusie van een groep speelse favorieten op een rij. Dit effect wordt gecreëerd door te spelen met de grootte van de letters – “P” is gewoon enorm, en “h” is erg klein, “t” is sterk naar beneden verschoven. Alles symboliseert de diversiteit en vele soorten huisdieren, verschillend in grootte en rusteloosheid. Als gevolg hiervan is het logo perfect om de merkidentiteit weer te geven met veerkrachtige en speelse typografie.

  PetChoy Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Het besluit om de productlijn voor katten en honden te scheiden, dankzij het gebruik van de negatieve ruimte van de letter “A”, is effectief geworden. De pictogrammenset is eenvoudig, aantrekkelijk en gemakkelijk te onthouden geworden.