Vlaggenschipproduct van Next Gen Foods – TiNDLE-kip heeft zijn eigen TM . gekregen

  TiNDLE Logo

  Als toonaangevend Aziatisch voedseltechnologiemerk presenteerde Next Gen Foods zijn vlaggenschipproduct, TiNDLE. Het is een plantaardige kip die wordt geserveerd door topkoks in de beste restaurants van de VAE. Direct voor de lancering kreeg het gerecht zijn visuele essentie, ontworpen door Everland. Het product is in de eerste plaats bedoeld voor restaurants die het kunnen gebruiken bij de bereiding van gerechten die erop zijn gebaseerd. Het bestaat uit 9 natuurlijke ingrediënten die geen negatief effect hebben op het menselijk lichaam, met uitzondering van dierlijke elementen. Het is het eerste eiwitproduct van het merk dat vrij is van antibiotica, GGO’s, hormonen en cholesterol, gemaakt van voedzame planten. TiNDLE kan het middelpunt worden van bijna elk gerecht – braadstuk of kebab, nuggets voor kinderen of de basis van een dieet, maar ook voor vegetarische tafels. Naast zijn veilige eigenschappen onderscheidt kip zich door zijn sappigheid, smaak die absoluut precies de smaak van kippenvlees herhaalt, aangename textuur en veelzijdigheid. De presentatie van het product in de VAE is bedacht vanwege de reputatie van de regio als een paradijs voor echte fijnproevers.

  TiNDLE Nieuw Logo

  Het presentatieprogramma en het logo hadden bij iedereen die een ‘groentekip’ tegenkomt een onbedwingbare wens moeten opwekken om het te proberen. Zodat dit verlangen ontwaakt in elk kind dat waanzinnig verlangt naar deze “lekkere traktatie”. De studio vond een originele oplossing om visuele aantrekkingskracht te creëren voor een nieuw voedselmerk. Bovendien heeft de creatieve benadering van graphics en de uitvoering van de huisstijl en het logo een geweldige aanvulling op elk menu gecreëerd, waardoor het een nieuw leven krijgt. De nadruk lag vooral op de gevoelens van de consument, die hem ertoe zouden moeten aanzetten om voor TiNDLE te kiezen, terwijl hij hem zou helpen om het meeste uit het proces van het proeven van een nieuw product te halen. De psychologie van het uiterlijk van het merk is gericht op het creëren van het vereiste genot van het eten van kip, dat kippenvlees oproept, ondanks zijn plantaardige oorsprong.

  Logo TiNDLE

  Het hele ontwerp is gevuld met frisheid en natuurlijkheid. Het creëert een gevoel van eetlust terwijl het de aandacht op zichzelf vestigt. Een intrigerende naam, samen met onverwachte grafische oplossingen – een diepe en rijke blauwe achtergrond en een witte naam die opvalt in contrast en gemakkelijk te onthouden is, maakt het logo speciaal en aantrekkelijk. De naam zelf, met zijn onverwachte ontwerp, waarin de karakters verschillen in grootte en locatie, waar sommige letters over andere hangen, terwijl andere er zelfs in zijn geplaatst, maakt dat je keer op keer naar deze compositie wilt kijken. En ondanks het gebruik van een niet helemaal appetijtelijke blauwe kleur, heeft alles bij elkaar het gewenste effect op de consument.