Vivasan Logo

Vivasan LogoVivasan is een multi-level marketingmerk dat kruidengeneesmiddelen, vitaminesiropen, hoogwaardige medische en decoratieve cosmetica produceert, evenals haar-, nagel- en huidverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Zwitserland en gebruikt alleen natuurlijke grondstoffen.

Betekenis en geschiedenis

Vivasan Logo

Het Vivasan-logo weerspiegelt het concept van het merk — milieuvriendelijkheid, veiligheid en natuurlijkheid van producten. Gedurende het hele bestaan ​​van het bedrijf is het nooit veranderd. Een individueel bord wordt gepresenteerd in de vorm van een harmonieuze combinatie van tekst en afbeeldingen. Het is minimalistisch en bestaat uit slechts twee details: de plant en de naam.

Logo lettertype en kleuren

Logo Vivasan

Het logo toont twee vellen: de ene is verticaal, de andere horizontaal. Volgens de ontwerpers is dit een kruid dat de natuurlijke basis van originele producten verpersoonlijkt. Boven het tweede blad staat de merknaam. Het woord «Vivasan» neemt alle ruimte in langs het horizontale element. Elke letter heeft aan de linkerkant een subtiele schaduw.

De merknaam is geschreven in een strak sans serif-lettertype uit de categorie Sans Serif. De symbolen zijn strikt, geometrisch, zelfs. De kleur van het embleem bestaat uit verschillende tinten blauw, variërend van witachtig tot donker. Zwart (schaduwen) en wit (achtergrond) worden ook gebruikt.