Vertrouwen in de toekomst weerspiegeld in het Atech-logo

Atech Logo

Creatief bureau We Launch heeft onlangs de vernieuwing van de identiteit van Atech overgenomen. Haar belangrijkste specialisatie is technologietransformatie voor middelgrote bedrijven die digitale infrastructuur ontwikkelen.

Het is strategisch belangrijk dat de producten van het bedrijf onder een bepaald merk uitkomen, het vermogen hebben om te transformeren en zich aan te passen aan de behoeften van de doelgroep, de interne cultuur van het bedrijf weerspiegelen en indruk maken op klanten met hun uiterlijk, zodat de stroom van applicaties niet stoppen.

Atech Nieuw Logo

Het oorspronkelijke Atech-merk in kwestie ontstond in 2013. In de huidige periode van ontwikkeling van het bedrijf is het dringend nodig om het visuele imago te herzien en scherper, innovatiever en creatiever te maken.

De uitdaging is gegooid, zoals ze zeggen. Daarom gingen professionals in hun vakgebied aan de slag en bleek de zaak helemaal niet eenvoudig.

Ondanks het feit dat het merk lang geleden is geboren, heeft het nu een impuls gekregen en is het marktleider geworden, dus het is absoluut noodzakelijk om uw primaat, succes, vertrouwen in de toekomst uit te drukken.

Logo Atech

Het gele typelogo drukt maakbaarheid uit, focus op de succesvolle implementatie van projecten, beweging, stabiliteit en uithoudingsvermogen op elk moment. Hoe kan dit worden begrepen door naar het logo te kijken? Een felgele tint, rechte en slanke omtreklijnen van letters, een afgeschuinde hoofdletter die een opwaartse stijging laat zien. De letter H is helemaal gelijk aan het cijfer 4, dus er is een verband met digitalisering.

Directe associatie met innovatie en technologie laat de potentiële klant zien dat dit de specialisatie is van het bedrijf, wiens logo rationeel is, geladen met kracht en positiviteit.

Met één blik op het logo ontstaat een gevoel van rust, maar niet in stilstaan ​​en geen plannen maken, maar het vertrouwen dat alles wat gepland is nu al gerealiseerd begint te worden.

De competente benadering van ontwerpers zorgt voor het succes van de merkidentiteit en zal helpen om de invloed van het bedrijf op de markt van zijn branche verder uit te breiden.