Vernieuwde Womena introduceert inspirerende media-inhoud

Womena Logo

Ondanks wijdverbreide propaganda over de afwezigheid van een dergelijk probleem is er nog steeds sprake van genderongelijkheid in de wereld. Het effectief begeleiden en ondernemen van effectieve acties en processen in de strijd tegen dit soort ongelijkheid is de hoofdtaak van het feministische mediabedrijf Womena. Het merk creëert en implementeert inspirerende en meeslepende content gericht op het ‘zwakkere geslacht’. De activiteiten van de structuur komen actief tot uiting in het creëren van een online community die een blijvende impact wil hebben op de huidige situatie. Dit alles wordt gerealiseerd met behulp van het juiste type inhoud — documentaires en artikelen, podcasts en foto’s, een ander soort materiaal dat in de eerste plaats door vrouwen zelf wordt gepresenteerd. Womena manifesteert haar activiteiten niet alleen in de zakelijke sfeer, maar ook op alle gebieden van het leven van vandaag, sociale interacties, waar dergelijke precedenten die inbreuk maken op de rechten van vrouwen het vaakst worden gecreëerd. De oprichting van zo’n merk was een factor die vertrouwen wekte in het vermogen om de veranderingen aan te brengen die iedereen in de wereld van vandaag wil zien. Dit wordt op alle mogelijke manieren bereikt — door verhalen en situaties te uiten, door toegang te bieden tot financiering, entiteiten of ondersteunende netwerken. Als een merk zich engageert om een ​​bepaald probleem op te lossen, dan doet het dat volledig uit de grond van zijn hart, met de garantie op een positief resultaat.

Womena Nieuw Logo

Omdat het in een constante fase van ontwikkeling en verbetering was, kwam het merk tot de noodzaak om zijn visuele identiteit te veranderen. De veranderingen die plaatsvinden in gemeenschappen, sociale structuren over de hele wereld hebben het bedrijf zelf beïnvloed. De externe identiteit werd aangepast aan de huidige trends in de beleving van de nieuwe generatie visuele informatie Z. Allereerst werd de merkidentiteit op de eisen van een minimalistische stijl gebracht. Het logo is een soort weerspiegeling geworden van het unieke «Malevich’s square». Op een zwarte monochrome achtergrond is de naam Womena aangebracht in contrasterend wit in een rond schreefloos lettertype zoals Stannum Bold van Eko Bimantara met een individuele verfijning van de letter W en een kleinere breedte van elke letter. Elk van hen is gemaakt met behulp van moderne technologieën, die ervoor zorgden dat ze duidelijk leesbaar waren in elk formaat ontwerp, zowel met behulp van drukwerk als digitale media.

Logo Womena

Het kleurenpalet, bestaande uit twee contrasterende kleuren — zwart en wit, weerspiegelt het belangrijkste principe van de activiteit van het bedrijf — de actieve en eeuwige strijd van «goed tegen kwaad», waardoor de nodige sfeer rond de symboliek wordt gecreëerd. Zo werd een optimale aantrekkelijkheid en een betere onthoudbaarheid van het visuele teken gecreëerd. Het merk heeft een persoonlijkheid gekregen die het onderscheidt van de massa emblemen.

Womena Voor en Na Logo (Geschiedenis)