Vernieuwde Lemonaid Health breidt toegang tot gezondheidszorg uit

Lemonaid Health Logo

Gelanceerd in 2013 door het in San Francisco gevestigde online platform Lemonaid Health, heeft de VS zijn eigen visuele identiteit gereorganiseerd. Met als doel de kwaliteit te verbeteren en extra gemakken te creëren voor de medische dienstverlening, wordt het platform continu verbeterd. Lemonaid Health is gericht op het organiseren van een revolutionaire serviceomgeving en het optimaliseren van klinische zorg voor patiënten. In de kern is het platform een ​​online dokterspraktijk, die op verzoek toegankelijk is. Een belangrijk moment in de ontwikkeling van het platform is de toename van de dienstverlening. In de nabije toekomst wordt online behandeling van astma en hypertensie, twee soorten diabetes, enz. verwacht. De situatie met de pandemie heeft de ontwikkeling van gezondheidsdiensten alleen maar versneld met behulp van moderne elektronische diensten — televisie, internet. Dit alles schiep de voorwaarden voor de dringende noodzaak om veel punten op dit gebied te herzien, waardoor rebranding noodzakelijk was.

Lemonaid Health Nieuw Logo

Een aantrekkelijke en nauwkeurige weergave van de kenmerken, doelen en doelstellingen van een platform als Lemonaid Health is de belangrijkste taak van de organisatoren van het platform. De gezondheid, en soms het leven van veel mensen, hangt direct af van hoe succesvol dit is gedaan. Het nieuwe logo heeft zijn toewijding aan de beknoptheid en eenvoud van zijn vorm behouden. Tegelijkertijd werd besloten om het schijfje citroen uit de compositie te verwijderen, omdat het nodig was om een ​​visualisatie te maken in een bredere context van het onthullen van de huidige mogelijkheden van het platform. Nadat het logo vasthield aan tekstafbeeldingen, kreeg het een visuele rangschikking van de letters van de naam in de vorm van een brede glimlach, wat niet alleen de hartelijkheid en vriendelijkheid symboliseert waarmee elke platformmedewerker klaar staat om effectieve hulp te bieden aan patiënten die aangepakt. Deze glimlach is een symbool van volledige gezondheid die zal worden teruggegeven aan iedereen die zich tot Lemonaid Health wendt voor hulp. Alleen volledig gezonde mensen hebben immers zo’n open en brede glimlach.

Logo Lemonaid Health

Er is een onopvallend lettertype in hoofdletters geselecteerd om de naam weer te geven. Om het effect van de impact te versterken, werd er een blad van een boom aangebracht, als een punt boven het symbool «i». Op deze manier wordt de geest van het bedrijf, zijn missie weerspiegeld. Het blad is het belangrijkste symbool van het leven en de natuurlijke natuur, waarvan de gaven worden gebruikt bij genezing. Het gebruik ervan verzekert de semantische volledigheid van de volledige samenstelling van het logo, waardoor op het eerste gezicht de essentie van de professionele oriëntatie van het platform kan worden begrepen.

Lemonaid Health Voor en Na Logo (geschiedenis)