Vernieuwd Norsk Etikett-merk

Norsk Etikett Logo

Het Noorse bedrijf Norsk Etikett, een van de toonaangevende leveranciers van zelfklevende etiketten, heeft het bedrijf onlangs een nieuwe naam gegeven. Begonnen als een familiebedrijf in Sandnes, is het bedrijf uitgegroeid tot een grote internationale onderneming, die in haar glorieuze geschiedenis blijk geeft van voortdurende succesvolle ontwikkeling. Vandaag bereikt het merk een nieuw niveau van ontwikkeling, wat tot uiting komt in de visuele vernieuwing van zijn identiteit en website. De verandering van visualisatie, die voor het eerst in vele jaren werd doorgevoerd, was bedoeld om de huidige positie van het bedrijf als gespecialiseerde drukker weer te geven, die er alles aan doet om een ​​leidende positie in zijn soort bedrijf te behouden. Tegelijkertijd zorgde de identiteit voor het creëren van een visuele expressie die de algehele toewijding aan ons bedrijf en klanten, strikte naleving van verplichtingen en het garanderen van een constante hoge kwaliteit van producten gunstig benadrukte.

Norsk Etikett Nieuw Logo

De nieuwe identiteit en strategie van het bedrijf is ontwikkeld door Studio Oker, die de opdracht in nauwe samenwerking met de klant heeft uitgevoerd. Het resultaat was een platform dat totaal anders was dan eerdere versies, met behulp waarvan belangrijke punten als duurzaamheid, actieve sociale inclusie, respect voor gendergelijkheid en de onschendbaarheid van de rechten van werknemers effectief tot uiting kwamen. De visualisatie was opgebouwd rond het demonstreren van verschillende belangrijke componenten — hoogwaardig labelvakmanschap door het gebruik van een complex productieproces, gepresenteerd door verschillende videoclips en duidelijke digitale afbeeldingen; de diversiteit van de producten zelf, die symbolisch wordt weergegeven als een teken in het logo. Het logo zelf bevat ook een tekstblok in de vorm van de merknaam, gemaakt in een schreefloos type Neue Haas Grotesk Display 65 Medium van Linotype. De architectuur heeft gezorgd voor gebruiksgemak op verschillende ondergronden, in combinatie met verschillende elementen. De helderheid en het gebruik van moderne technologieën bij de creatie ervan zorgden voor leesgemak en visuele waarneming, zowel op gedrukte media als via digitale platforms.

Logo Norsk Etikett

Bij de uitvoering van dit digitale project stond de minimalistische stijl centraal, waardoor het logo een simpele en duidelijke visualisatie kreeg. Het klassieke en contrasterende zwart dat is gekozen als de belangrijkste bedrijfskleur is een weerspiegeling geworden van het hoge niveau van professionaliteit van het merk, zijn serieuze houding ten opzichte van zijn verplichtingen en verantwoorde benadering van het productieproces van zijn producten.

Norsk Etikett Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De website van het merk gebruikte een strikt rasterontwerp met subtiele gelaagdheid om de impact te vergroten. Tegelijkertijd werd de nadruk gelegd op het belang van mensen, hun vaardigheden en capaciteiten, waardoor succes wordt gegarandeerd bij het creëren van het hoofdproduct — een hoogwaardig en esthetisch label.