User Interviews-merk met een nieuw gezicht

  User Interviews Logo

  Onlangs werd bekend dat het merk User Interviews een nieuw uiterlijk kreeg, waar het publiek erg blij mee was. Het platform, dat het interviewproces van respondenten voor het rekruteringsproces vereenvoudigt, heeft een aanzienlijke voorsprong op zijn concurrenten dankzij de technische voordelen en het gebruiksvriendelijke ontwerp van de website en andere producten.

  User Interviews Nieuw Logo

  Het idee achter de rebranding was om de harmonie tussen moderniteit en betaalbaarheid te laten zien. Er zijn veel innovaties in onze tijd die het moderne denken weerspiegelen, anders dan de vorige generatie. Tegelijkertijd is het erg belangrijk om het contact met het publiek niet te verliezen en communicatie op gelijke voet op te bouwen, gebaseerd op respect en aandacht voor de behoeften van consumenten.

  Het beste resultaat van brainstormen voor de ontwerpers van het merk was het creëren van een imago dat snelheid, betrouwbaarheid, degelijkheid en leiderschap in het veld combineert. Het bedrijf blijft een geestig en gastvrij merk en gelooft dat het in schaal is gegroeid en dat maximale gemak en minimalisme heeft bereikt dat de huidige zakelijke trends uitdrukt.

  Logo User Interviews

  Een team van creatievelingen bedacht een lettertype dat perfect aansluit bij het concept van de symboliek van het bedrijf. Hij is bescheiden en matig formeel. We hebben verschillende keren peilingen gehouden onder gebruikers, waarbij we ijverig hun mening hebben bestudeerd en analyses hebben uitgevoerd. Dit spreekt van het grote belang voor het bedrijf vanuit het oogpunt van zijn gebruikers, voor wie in feite de rebranding is gestart.

  Aangezien het logo eerder puur typografisch was, met een doffe, kruidige tint van letters die op geen enkele manier de helderheid van het merk weerspiegelt, en inderdaad zonder speciale interessante toevoegingen, doet het nieuwe symbool nu de identiteit aanzienlijk herleven.

  Het zwarte, afgeronde lettertype en de donkergroene details van het grafische hoofdelement maken het logo gedenkwaardig en interessant. In de algemene vorm van het logo zie je het gezicht en de contouren van de camera. Vrij voor de hand liggende afbeeldingen, maar de selectie van contrasterende kleuren maakt het logo erg opvallend.

  User Interviews Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Met een dergelijke rebranding en een uitstekende benadering van de keuze van uiterlijk, verwacht User Interviews binnenkort een grote toestroom van klanten, die de initiatiefnemers van transformaties niet anders kunnen dan tevreden te stellen.