Uglies Kettle Chips hebben een nieuwe held gekregen met behoud van hun heerlijke smaak

Uglies Kettle Chips Logo

Het nationale aardappelchipmerk, Uglies Kettle Chips, geliefd bij veel Amerikanen, heeft dit jaar een langverwachte rebranding ondergaan. Heerlijke, in de ketel gegaarde Uglies-chips, gemaakt van geselecteerde aardappelen, hebben eindelijk een verpakkingsuitstraling en huisstijl gekregen die hun kwaliteit en smaak waardig zijn. Met een smakelijke crunch, mooie donkere kleur en bruine rand, begon dit favoriete product er echt smakelijk uit te zien. Het in Phoenixville, PA gevestigde Virtual Farm Creative heeft al zijn professionaliteit toegepast om de look en feel van het merk volledig overeen te laten komen met de smaak van het product zelf. Door de mislukte imagobeslissing van de afgelopen jaren hebben veel echte chipsliefhebbers veel verloren door het onaantrekkelijk ontworpen aanbod van de fabrikant te negeren. Vandaag is deze leemte volledig opgevuld. De nieuwe visuele identiteit is niet alleen aantrekkelijk en verleidelijk, maar weerspiegelt volledig de kenmerken van het product, het uiterlijk en de smaak, waardoor het publiek echt trek krijgt.

Uglies Kettle Chips Nieuw Logo

Het nieuwe logo, gecreëerd door de VFC-studio, is speels en heeft een aantrekkelijk karakter ontworpen met een ziel. En dit ondanks zijn «lelijkheid». Een vrolijke en grappige chip genaamd Uglie, die nooit zijn kalmte verliest en elke situatie vrolijk tegemoet treedt, werd het ontbrekende element voor het merk, dat alle liefhebbers van echte goodies rond het product verenigde. Het logo benadrukte de «lelijke» maar aantrekkelijke esthetiek van het visuele ontwerp en de verpakking van het merk, die werd versterkt met een wrang woordmerk. Hier hebben de ontwerpers een spectaculaire professionele zet gedaan door het meest stijlvolle lettertype uit de jaren 90-familie toe te passen, Rat Fink van House Industries genaamd. Het Romeinse lettertype wordt overal in de visuele identiteit van het bedrijf gebruikt. De gecreëerde talisman heeft een verbazingwekkende vitaliteit, een uitgesproken individualiteit, zelfs echte moed, die enigszins doet denken aan westerse helden uit de jaren 90. Dit karakter, dat ongelooflijke energie uitstraalt, samen met een helder en gevarieerd kleurenpalet op de verpakking, dat een breed scala aan smaken van deze producten dekt, creëert een onbeschrijfelijk gevoel van het eten van knapperige, geurige en zeer smakelijke chips.

Logo Uglies Kettle Chips

En dit alles gaat door de zelfbevestigende bijna serieuze wit-gouden kleur van de tekstnaam van het merk, die gekscherend «flirt» met elke toekomstige koper van Uglies Kettle Chips.

Uglies Kettle Chips Voor en Na Logo (geschiedenis)