TVM Conference krijgt een innovatieve look

TVM Conference Logo

Het onafhankelijke creatieve bureau Niedermeier Design, onder leiding van Kurt Niedermeier, werkte onlangs aan de visuele identiteit van een zeer interessant merk — TVM Con.

Kortom, een congres dat jaarlijks wordt gehouden voor een smalle doelgroep. Aangezien TVM staat voor «tensor virtual machine» wordt het al duidelijk dat ingenieurs, technologen, onderzoekers en praktijkmensen die zich met dit mechanisme en het vakgebied van machine learning hebben beziggehouden, hierin geïnteresseerd zijn. Kortom, het is een deep learning-platform voor broncode. Dankzij dit wordt de kloof tussen machine learning-modellen en hun output naar productie verkleind of volledig overbrugd.

TVM Conference Nieuw Logo

Nieuw onderzoek, prestaties, actuele technische kwesties — dit zijn allemaal de belangrijkste richtingen en interesses van de conferentie. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van wetenschappers en gebruikers verleggen de grenzen van het gebruik van TVM-softwareontwikkeling, de efficiëntie en productiviteit van machine learning.

Het logo, dat oorspronkelijk de conferentie vertegenwoordigde, concentreert zich op verfijnde donkergrijze letterlijnen, een neurale boom wordt weergegeven in de letter O en daaronder, onder de naam van de conferentie, is de datum 2021.

Logo TVM Conference

Triest, saai, oninteressant gewoon logo met de claim een ​​hoogtepunt te zijn.

Het nieuwe logo besteedt aandacht aan de selectie van kleuren en verschillende soorten visuele beelden. Ten eerste is er een onderscheidend en op zichzelf staand icoon. Het ziet eruit als een doolhof, verbindingen, tegelijkertijd een sneeuwvlok, en is een zeshoek met dunne turquoise lijnen die erin zijn verbonden. In de buurt is er een blauwe inscriptie — de naam van de conferentie. In het letterontwerp zit de schil in de letter T. Het bovenste gedeelte heeft een afgeschuinde hoek en de brug met de letter V heeft een hoekige opening, alsof een deel van de letter is uitgesneden.

TVM Conference Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het nieuwe logo oogt zelfverzekerd en creatief. Deze stijl van ontwerpen, en in het algemeen de identiteit met zijn heldere blauwe en groene tinten, zet een bepaalde toon voor het merk.

Het vertrouwen dat de nieuwe conferentie zal slagen, is op het eerste gezicht duidelijk te zien aan het logo. De nieuwe identiteit oogt organisch, op de hoogte van de specialisatie van het evenement en zijn doelgroep.