Tutorful trok nieuw ontwerp aan

Tutorful Logo

Begin november onthulde creatief bureau Output een nieuwe identiteit en huisstijl voor Tutorful, een online leerbedrijf.

Dit wil niet zeggen dat dit merk iets ondenkbaars heeft gedaan op het gebied van online leren, maar wat zijn stijl is geworden, is innovatie, echte creativiteit, heldere grap en vreugde voor alle gebruikers van de service. Zonder een goed opgebouwde marketingstrategie en rebrandingplan kan een merk niet zo’n succes en helderheid bereiken.

Tutorful Nieuw Logo

In het VK verscheen dit platform in 2015, toen niemand verbaasd was dat online cursussen en afstandsonderwijs toegankelijk en interessant werden voor scholieren en studenten. Iemand wilde zijn taal verbeteren, iemand specifieke vakken of disciplinecursussen. Maar omdat Tutorful al snel de aandacht van een breed publiek trok, wordt het bedrijf momenteel beschouwd als de grootste leider op de markt voor online diensten.

Trouwens, in 2023 zal de wereldwijde online leerindustrie naar verwachting bijna £ 50 miljard waard zijn. De markt groeit, wint aan kracht en er komen steeds meer concurrenten bij. Daarom is het voor zo’n merk uitermate belangrijk om midden in de evenementen te staan, trends te volgen en zich aan te passen aan veranderende culturele evenementen.

Het digitaal weerspiegelen van de merkwaarden voor Output was niet moeilijk. Het nieuwe ontwerp is gebaseerd op het idee dat kinderen niet genoeg eenvoudig leren op school, ze hebben ondersteuning nodig van ouders en docenten, ze moeten het toekomstige succes van het kind met alle macht verzekeren.

Logo Tutorful

Elk kind leert op zijn eigen manier, dus het was belangrijk om individualiteit, creativiteit en positiviteit in het nieuwe ontwerp en de show te behouden. hoe gemakkelijk en leuk de training kan zijn, zodat gebruikers niet bang zijn voor eventuele obstakels.

Het opwaartse ontwikkelingstraject als concept is ingebed in het logo van het merk in de vorm van een stokje met de letter t.

In de begindagen van delirium richtte het logo zich op het idee om leren te laten zien door de afbeelding van een afgestudeerde pet. Ook zag dit symbool eruit als een opgerold stuk blauw papier. De titel is geschreven in een eenvoudig marineblauw schreefloos lettertype.

Het huidige logo heeft geen hoofdletter, het is gemaakt van kleine letters, en de letters t met streepjes in het midden tonen de groei, vlucht, opkomst die gebruikers maken dankzij hun kennis.

Tutorful Voor en Na Logo (geschiedenis)

Om het logo en de onderdelen van het online centrum te wijzigen, werden ook wijzigingen aangebracht in de website en werden schermvullende ontwerpen van belangrijke pagina’s gepresenteerd.

Over het algemeen kunnen we bij het analyseren van het nieuwe imago van Tutorful zeggen dat de ontwerpers organisch en onopvallend het vooruitzicht op studentengroei lieten zien dankzij het platform. Er zijn geen onnodige elementen, onnodige heldere accenten. Alles is streng en creatief tegelijk. Voor positieve leerresultaten mogen er geen begeleidende afleidingen zijn tijdens de training. In dit geval hangt het succes van het logo af van hoe harmonieus ze erin zijn geslaagd om moderniteit, flexibiliteit en integriteit in één grafisch object te tonen.

En kijkend naar het nieuwe logo in een donkergroene smaragdgroene tint, kunnen we met vertrouwen zeggen dat andere elementen van het bijgewerkte ontwerp alleen de ontwikkeling van het bedrijf zullen begeleiden en nieuwe gebruikers zullen aantrekken. Elk element heeft een hart, een positieve houding en vreugde van het creatieproces. Daarom zal een dergelijke boodschap via het ontwerp de studenten zonder mankeren overgeven en een grote hulp worden bij het leren.