Turicode — nu Acodis

Acodis Logo

De wereldberoemde SaaS-softwareleverancier, het Zwitserse bedrijf Turicode, heeft zijn naamswijziging aangekondigd aan partners en consumenten van zijn product. Nu zal de naamsbekendheid worden bepaald door een meer laconiek en aantrekkelijk logo met een nieuwe «naam» — Acodis.

Acodis Nieuw Logo

Als een van de moderne trends op het gebied van webtechnologieën, wordt het SaaS-model een van de meest populaire technologieën in de dienstverlening op het gebied van cloud computing. Het eenvoudigste voorbeeld van het gebruik van dit formulier is e-mail. Traditionele opties vereisen een grote staf van servicepersoneel. Het gebruik van SaaS-service kan de onderhoudskosten aanzienlijk verlagen, de beveiliging verhogen, snelle intelligente automatisering, gemakkelijke synchronisatie en comfort bieden bij het werken met meerdere gebruikers dankzij cloudopslag. De dienst herkent en promoot nu al een snelle en hoogwaardige digitalisering van bestanden met een pdf-extensie, gescande teksten en afbeeldingen, brieven die per e-mail worden ontvangen. Tegelijkertijd zijn er voor hem geen taalbarrières om welk document dan ook te lezen.

Logo Acodis

De service is veelbelovend: projectbeheersystemen, organisatoren of online documentenstroom op afstand. En dit is slechts een klein deel van wat kan worden vereenvoudigd en versneld in het gebruikersplan met behulp van SaaS. Machine learning van de service is vooral belangrijk gezien de hoge prestaties. Om deze reden zijn innovatieve ontwikkelingen op het gebied van het creëren van handige formulieren voor online verwerking van documenten tegenwoordig vooral belangrijk voor gebruikers van elk niveau en de specifieke kenmerken van hun werk.

Acodis Before and After Logo (geschiedenis)

Om dergelijke belangrijke informatie over zijn eigen product en zijn fabrikant eenvoudig en gemakkelijk over te brengen aan zijn potentiële gebruiker, besloot het bedrijf een rebranding uit te voeren op basis van marktonderzoek, rekening houdend met de nieuwste prestaties op het gebied van zelfreclame. Dankzij het gebruik van nieuwe ontwerpprincipes, een innovatieve benadering van consumentenpsychologie en een duidelijke presentatie van informatie voor de beste visuele waarneming, werd een nieuw beeldontwerp gecreëerd en kreeg het bedrijf een nieuwe naam. De laconiek van het embleem — de inscriptie is gemaakt op een witte achtergrond in een zwart lettertype, heeft bijgedragen aan de juiste plaatsing van accenten en vestigt de aandacht op de naam, de centrale letter.