Tijger ontwerp Melted

Melted Logo

Het merk Melted is opgericht in 2021. We kunnen zeggen dat hij erg jong is, maar tegelijkertijd positioneert hij zichzelf als ambitieus en veelbelovend. Dit productiebedrijf is een onafhankelijk creatief team dat zijn consumenten nieuwigheden biedt met betrekking tot het gebruik van cannabis.

Na zorgvuldig de niche, concurrenten, te hebben bestudeerd, na analyse van de mogelijke risico’s en nuances van de markt, besloot het merk een bepaald symboolbeeld te ontwikkelen dat een compromisloze associatie met het merk zou zijn, en dus zijn «gezicht» zou zijn.

Creatief bureau Zero ontwikkelde het karakter van het merk en als creatieve studies waren er interessante opties voor het beeld van een tijger en diverse sierlijke contourlijnen in zwart-wit tinten die het merk konden karakteriseren als inspiratiebron voor de doelgroep.

Melted Nieuw Logo

In dit geval suggereert de vervorming in het ontwerp van rechte lijnen dat mensen die cannabis consumeren een bepaald charisma hebben. Dit is een aparte groep mensen die klaar is voor experimenten, levendige indrukken en niet bang is voor moeilijkheden. Het was noodzakelijk om in het ontwerp zowel lichtheid als speelsheid te tonen, evenals goodwill in plaats van agressie en brutaliteit. Het is belangrijk om een ​​sfeer van gemak en ontspanning te creëren.

Dit alles werd de sleutel tot het succes van de identiteitsimplementatie. Op veel dragers verschenen heldere contrasterende lijnen, die, na een keer te hebben gezien, onmogelijk te vergeten zijn. Ze zijn opdringerig, maar op een positieve manier — hun flexibele vormen doen denken aan golven, kant en kleurvlekken, dus ze weerspiegelen perfect de creativiteit van het merk.

Een andere vraag is of het de moeite waard was om zo’n agressief dierlijk beeld te gebruiken. Maar de makers hebben geweldig werk geleverd. Hun tijger veroorzaakt geen walging of angst, maar integendeel, hij trekt aan en wenkt naar de wereld van avontuur.

Logo Melted

Ze creëerden ook verpakkingen voor hun huisstijl, en over het algemeen heeft de identiteit een zwart-wit kleurenschema, uitgesproken contourlijnen die een zeker magisch en speels karakter hebben.

Dankzij de nieuwe stijl draagt ​​deze huisstijl frisheid en nieuwigheid, in tegenstelling tot concurrenten. Zo’n branche-niche is heel specifiek, dus het is niet eenvoudig om in de markt te verschillen. Door een creatieve benadering en bekwame ontwerpers heeft Melted hun eigen unieke stijl en conceptueel beeld gevonden, dat het karakter van het merk en zijn potentieel weerspiegelt.