TianDe Logo

TianDe LogoTianDe is een Russisch cosmeticamerk dat werkt volgens een distributiesysteem op meerdere niveaus voor schoonheids- en gezondheidsproducten. Het bedrijf werd in 2007 opgericht in de stad Barnaul (Rusland). De basis van haar bedrijf zijn oude Altai en Chinese recepten. Daarom is ze gespecialiseerd in de productie van farmaceutische producten — natuurlijke verzorgingsproducten die de conditie van huid en haar veilig bewaken. Ze verkoopt ook parfums en make-upproducten en verdeelt haar producten in 32 landen over de hele wereld.

Betekenis en geschiedenis

TianDe Logo

Het merk betrad bijna zes jaar geleden de internationale markt en demonstreerde producten van hoge kwaliteit en perfecte smaak. Haar logo is een slimme balans tussen verfijning en aantrekkelijkheid. En aangezien het merk jong is, heeft het maar één visueel identificatiemerk.

De individuele symboliek van TianDe bestaat uit een enkele inscriptie — de merknaam. Het is op een originele manier versierd — in de vorm van een combinatie van gewone letters met dunne lijnachtige tekens. Het eerste fragment is het woord «tian», wat in kleine letters is, het tweede is het deeltje «De». De hoofdletter «D» schreefloos ziet eruit als een sportieve boog. De kleine «e» bestaat uit twee elementen: een boog op een platte strook en een gebogen lijn verbonden met «D».

Logo lettertype en kleuren

Logo TianDe

Het woord «TianDe» is gemaakt in een individueel lettertype met de nadruk op het laatste deel van de naam. De letters zijn glad, afgerond, bijna zonder scherpe hoeken. Ze zijn geschreven in een dun Sans Serif-lettertype dat in 1816 werd geïntroduceerd. Het kleurenpalet is monochroom. Het heeft meestal twee componenten: wit (achtergrond) en blauw of zwart (tekens).